KochamElcie;) 19 Napisano 5 godzin temu a dzisiaj w saunie znowu byl moj umiesniony kolega blondyn z cialem jak grecki bog, ja pieerdole dla niego warto tam chodzic na ta saune, typek jest tak piekny, a na twarzy taki mlody, ale miesnie to ma poezja na tych lapach i te zyly, co za gosc w ogole, chetnie bym sie z nim poznal, takich kolegow to moge miec pieknych :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 19 Napisano 5 godzin temu hejka i jak tam Nadija juz na romantycznej kolacji i spotkaniu z kolega z pracy? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 19 Napisano 5 godzin temu tam w saunie jest dosyc ciemno bo jest pod drewnem swiatlo i malo i jak mi wlazi taki grecki bog i na saunie razem siedzimy to dla mnie to zaszczyt z takim pieknym facetem saunowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 19 Napisano 5 godzin temu mam przyjaciela geeja i mowilem juz mu o tym gosciu, haha ze jakby go zobaczyl jego miesnie i zyly na rekach to by odfrunal w kosmos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 19 Napisano 5 godzin temu ja to chyba sie rozbieram zaraz do naga i do wyrka ide spac, bo jutro chcialbym z rana uderzyc na silownie robic aeroby na nogi w ogole wiec dobramoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 5 Napisano 57 minut temu 4 godziny temu, KochamElcie;) napisał: ja to chyba sie rozbieram zaraz do naga i do wyrka ide spac, bo jutro chcialbym z rana uderzyc na silownie robic aeroby na nogi w ogole wiec dobramoc a ile masz na karabinie? bo ja 46 oglądasz może Patryka2703 na YT ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 5 Napisano 57 minut temu 4 godziny temu, KochamElcie;) napisał: ja to chyba sie rozbieram zaraz do naga i do wyrka ide spac, bo jutro chcialbym z rana uderzyc na silownie robic aeroby na nogi w ogole wiec dobramoc a ile masz na karabinie? bo ja 46 oglądasz może Patryka2703 na YT ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach