Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
KochamElcie;)

OFICJALNE ZDJĘCIE LEŻAKA 13

Polecane posty

a dzisiaj w saunie znowu byl moj umiesniony kolega blondyn z cialem jak grecki bog, ja pieerdole dla niego warto tam chodzic na ta saune, typek jest tak piekny, a na twarzy taki mlody, ale miesnie to ma poezja na tych lapach i te zyly, co za gosc w ogole, chetnie bym sie z nim poznal, takich kolegow to moge miec pieknych :D

tam w saunie jest dosyc ciemno bo jest pod drewnem swiatlo i malo i jak mi wlazi taki grecki bog i na saunie razem siedzimy to dla mnie to zaszczyt z takim pieknym facetem saunowac 😄

mam przyjaciela geeja i mowilem juz mu o tym gosciu, haha ze jakby go zobaczyl jego miesnie i zyly na rekach to by odfrunal w kosmos 😄

ja to chyba sie rozbieram zaraz do naga i do wyrka ide spac, bo jutro chcialbym z rana uderzyc na silownie robic aeroby na nogi w ogole wiec dobramoc

4 godziny temu, KochamElcie;) napisał:

ja to chyba sie rozbieram zaraz do naga i do wyrka ide spac, bo jutro chcialbym z rana uderzyc na silownie robic aeroby na nogi w ogole wiec dobramoc

a ile masz na karabinie? bo ja 46 :classic_rolleyes: oglądasz może Patryka2703 na YT ??

4 godziny temu, KochamElcie;) napisał:

a ile masz na karabinie? bo ja 46 :classic_rolleyes: oglądasz może Patryka2703 na YT ??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się