malowany 217 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Mainfucker2000 napisał: Ja mam 180iq ale wiarę w dobro która mnie gubi Sądzę, że twój wyniki jest dwucyfrowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 14 Napisano 5 godzin temu A już na pewno 11 nie zawroci jej w głowie na długi czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 208 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mainfucker2000 napisał: Elka jest swoja nie będzie nikogo nigdy Wydrukuj to sobie jako codzienną mantrę na dzień dobry i dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 217 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mainfucker2000 napisał: A już na pewno 11 nie zawroci jej w głowie na długi czas To dlaczego ją tak ciągnie w moją stronę heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: To dlaczego ją tak ciągnie w moją stronę heh Brakuje jej heblowania aktualnie weźmie wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 14 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Hebee napisał: Wydrukuj to sobie jako codzienną mantrę na dzień dobry i dobranoc Kiedyś byłem z taką na randce 2 nie chciałem ale inny amator się znalazł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 217 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mainfucker2000 napisał: Brakuje jej heblowania aktualnie weźmie wszystko Ciebie nie weźmie, to nie wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 14 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Hebee napisał: Wydrukuj to sobie jako codzienną mantrę na dzień dobry i dobranoc Kiedyś byłem z taką na randce 2 nie chciałem ale inny amator się znalazł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Ciebie nie weźmie, to nie wszystko Mam screeny wiesz jak to wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 217 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał: Mam screeny wiesz jak to wygląda Kop w dupę, wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 14 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, malowany napisał: Sądzę, że twój wyniki jest dwucyfrowy Pi to 22/7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Kop w dupę, wiem Masz różowe okulary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 217 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał: Masz różowe okulary Ty 4 lata miałeś i dopiero ja musiałem cię uświadomić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 14 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Ty 4 lata miałeś i dopiero ja musiałem cię uświadomić Ciekawe który z nas był pierwszym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 217 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Mainfucker2000 napisał: Ciekawe który z nas był pierwszym Oczywiście, że ty, bo mnie tu nie było. Ja grałem w życie, ty gniles tu. Wyrzucony, jak zużyty kondom, po 4 latach "przyjaźni" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 14 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, malowany napisał: Oczywiście, że ty, bo mnie tu nie było. Ja grałem w życie, ty gniles tu. Wyrzucony, jak zużyty kondom, po 4 latach "przyjaźni" No akurat byłem chory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 217 Napisano 5 godzin temu Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, Hebee napisał: A jak tak patrzysz w lustro to jaką historię wyczytujesz z niego? Ciekawy temat więc naszło by pisać a przy tym nie ma teraz tu tego znajomego i czuję luz. Gdy on jest to źle mi z tym by pisać na publiku. Nie mam nowego konta i nie wiem czy założę. Zobaczę jak będzie z chęcią pisania na kafe. Tyle co teraz mam odrobinę to nie warto zakładać nowe konto. Ale będę na priv u Cb tak czy inaczej tylko trzeba się nauczyć chodzić spać wcześniej bo się odbija na mnie to jak teraz chodzę więc będę pisać do północy max Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 14 Napisano 4 godziny temu Iskra zrób mi loda xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach