Mainfucker2000 14 Napisano 6 godzin temu 3 słowa do ojca sw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 2 Napisano 6 godzin temu Przestań pajacowac przejmować się babami i to z kafeterii nieporozumienie 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 2 Napisano 6 godzin temu Nawet 100 zł w żetonach bym nie rzucił na żadna tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 2 Napisano 6 godzin temu Wylecz lepiej autyzm erotomanie i mitomaństwo idź do mopsu powiedz że jesteś chory psychicznie może cię wysla do psychiatry na NFZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 2 Napisano 6 godzin temu Lepiej już ci opłacić psychiatrę i pobyt w szpitalu dla nerwowo i psychicznie chorych niż miałbyś kiedyś zarąbac siekierą jakąś dziewczynkę jak inny gościu co bab nienawidził no są sookami z natury ale nie warto się przejmować trzeba brać na chłodno 🥶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 2 Napisano 6 godzin temu Czego tutaj żałować jedna chociaż z forum wzięła do pyska choć raz? No właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 6 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Incydent Mencikałowy napisał: Przestań pajacowac przejmować się babami i to z kafeterii nieporozumienie 🥱 łatwo się mówi ~ ...nie przejmuj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 14 Napisano 6 godzin temu To koniec olała ciężko uwierzyć kiedyś bym wszystko postawił na elke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 217 Napisano 6 godzin temu Elcia jest moja i huy, nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 14 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, malowany napisał: Elcia jest moja i huy, nara Max 5 lat i się znudzi jak każdy inny Edytowano 6 godzin temu przez Mainfucker2000 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 2 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, lolek84 napisał: łatwo się mówi ~ ...nie przejmuj się A ty kim się tutaj przejmujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 6 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Incydent Mencikałowy napisał: A ty kim się tutaj przejmujesz? sobą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 2 Napisano 5 godzin temu 1) Ania odeszła 2) Oinks jest upośledzona 3) Klaudiusz to niewiadoma R) reszta to seniorki , które powinny sobie szukać ewentualnie partnera w klubie seniora albo właśnie takie Elcie czy inne Anastazja Poki itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 6 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Incydent Mencikałowy napisał: A ty kim się tutaj przejmujesz? sobą... ~ tym, że jestem nieudacznikiem życiowym z mikro kuśką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, lolek84 napisał: sobą... ~ tym, że jestem nieudacznikiem życiowym z mikro kuśką to może załamać/złamać każdego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 2 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, lolek84 napisał: sobą... ~ tym, że jestem nieudacznikiem życiowym z mikro kuśką Nie musisz zaraz rozpowiadać o kusce skoro i tak jej nie widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 6 Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, Incydent Mencikałowy napisał: Nie musisz zaraz rozpowiadać o kusce skoro i tak jej nie widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach