lolek84 7 Napisano 8 godzin temu teraz albo nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 8 godzin temu Ja mam 11 w zwisie jak odprezony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 7 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Mainfucker2000 napisał: Ja mam 11 w zwisie jak odprezony zazdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 7 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał: Ja mam 11 w zwisie jak odprezony może jak schudnę to się powiększy... Edytowano 8 godzin temu przez lolek84 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 7 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał: Ja mam 11 w zwisie jak odprezony może jak schudnę to się powiększy... Edytowano 8 godzin temu przez lolek84 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, lolek84 napisał: może jak schudnę to się powiększy... Może mi się skulil chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 7 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Mainfucker2000 napisał: Może mi się skulil chyba w sumie jakbym miał 17cm długości ale byłby gruby to może bym coś powalczył jeszcze bo podobno bardziej obwód się liczy niż długość ale specem nie jestem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, lolek84 napisał: w sumie jakbym miał 17cm długości ale byłby gruby to może bym coś powalczył jeszcze bo podobno bardziej obwód się liczy niż długość ale specem nie jestem... Przytylem 16kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 2 Napisano 7 godzin temu 30 minut temu, lolek84 napisał: teraz albo nigdy A długo siedziałeś w ZK? Nie było cię na kafe chyba dość długo co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 7 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Incydent Mencikałowy napisał: A długo siedziałeś w ZK? Nie było cię na kafe chyba dość długo co nie siedziałem, miałem zawiasy 2 lata nieważne z jakiego artykułu ale p.........em nie byłem, nie jestem i nie będę, interesują mnie kobiety ~ w każdym wieku z przedziału od 15 do 55 roku życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 2 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, lolek84 napisał: nie siedziałem, miałem zawiasy 2 lata nieważne z jakiego artykułu ale p.........em nie byłem, nie jestem i nie będę, interesują mnie kobiety ~ w każdym wieku z przedziału od 15 do 55 roku życia No tak myślę że robiles sobie jaja ale raczej się nie opłaciło. Zostań tu z nami chłopie jak nie masz gdzie pójść, tu jest przystań dla osób takich jak ty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 7 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Incydent Mencikałowy napisał: No tak myślę że robiles sobie jaja ale raczej się nie opłaciło. Zostań tu z nami chłopie jak nie masz gdzie pójść, tu jest przystań dla osób takich jak ty... dzięki za słowa otuchy... wiesz tak sobie myślałem jak byłem na korytarzu i paliłem (wapowałem) e-papierosa, że nakręciłbym moje filmiki coś w stylu jak wyjść "z przegrywu" ~ myślę że to by mnie zmotywowało takie publiczne dzielenie się swoją podróżą w stronę światła że tak to ujmę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach