lolek84 8 Napisano 9 godzin temu ...w zeszłą środę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 8 Napisano 9 godzin temu (edytowany) w Moskwie z Putinem rozmawiałem... ~ o przyszłości Ukrainy - TAKA PRAWDA ! z ręką na sercu Wam MÓWIĘ Edytowano 9 godzin temu przez lolek84 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 8 Napisano 9 godzin temu (edytowany) Putin mówi do mnie: Franek słuchaj jest taka sprawa ja to wcale niechce zająć całej tej Ukrainy bo mi wojska nie styknie, już nie mam skąd brać soldatów, z więzień wszystkich popaprańców powołałem i kto mi został(?) połowa już zabita a ja to niby 2-ga armia świata jestem... to ja Mu na to mówię cyt. "Słuchaj no Władek przecież znasz się z tym kurduplem Kim Dzong Dałnem to weź "pożycz" od niego trochę wojska..." a On do mnie: ale przecież Oni spier/dolą z tej Korei jak tylko posmakują Naszej Ruskiej Gorzały... (i Kobiet) ~ przecież wiesz Franek, że Nasze dziołchy to cud malina ~ Najpiękniejsze zawsze Ruskie K/urwy... ~ no to ja w tym momencie rozłożyłem ręce i mówię: Putin Kaput, Baiden Kaput ino Trump Winner, trzasnąłem drzwiami i wyszedłem Edytowano 9 godzin temu przez lolek84 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 8 Napisano 9 godzin temu (edytowany) LOL Edytowano 9 godzin temu przez lolek84 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 8 Napisano przed chwilą dzisiaj mam rozmowę telefoniczną z Putinem o 12:00 na szyfrowanej lini... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach