Mainfucker2000 15 Napisano 2 godziny temu Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mainfucker2000 napisał: Nie Why not u are working ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, lolek84 napisał: Why not u are working ?? Nie umiem nic wys0myslic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mainfucker2000 napisał: Nie umiem nic wys0myslic nie wstyd Ci ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, lolek84 napisał: nie wstyd Ci ?? Nie bo dlaczego miało być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 2 godziny temu Kiedyś było i straciłem przez to na giełdzie 140tys Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 2 godziny temu Nikt mi nie daje więc cóż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał: Nie bo dlaczego miało być bo nosisz na sobie brzemię nieroba... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Mainfucker2000 napisał: Nikt mi nie daje więc cóż 2 minuty temu, lolek84 napisał: bo nosisz na sobie brzemię nieroba... Milionera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 2 godziny temu Właśnie w życiu nie chodzi o to żeby robić a żeby w odpowiednim momencie puścić trejda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 7 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Mainfucker2000 napisał: Milionera gdybyś był milionerem to nie siedziałbyś teraz na kafe tylko roochał sooki nawet 17-ką... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, lolek84 napisał: gdybyś był milionerem to nie siedziałbyś teraz na kafe tylko roochał sooki nawet 17-ką... Bo jestem bankrutem większość mam w nieruchomości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 7 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Mainfucker2000 napisał: Bo jestem bankrutem większość mam w nieruchomości to z czego żyjesz ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, lolek84 napisał: to z czego żyjesz ?? Z oszczędności zostało mi na kilka lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 1 godzinę temu A potem nie wiem co będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mainfucker2000 napisał: Z oszczędności zostało mi na kilka lat zazdro... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mainfucker2000 napisał: A potem nie wiem co będzie kulka w łeb... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 1 godzinę temu Przynajmniej minimalna bedzie 4 tysie netto tyle dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, lolek84 napisał: kulka w łeb... No właśnie nie wiem bo mieszkanie jest dużo warte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mainfucker2000 napisał: Przynajmniej minimalna bedzie 4 tysie netto tyle dobrze przecież Ty niechcesz pracować ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, lolek84 napisał: przecież Ty niechcesz pracować ?? Chce ale mało mi pasuje docelowo nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 1 godzinę temu Mi się marzy praca w Amazon zostać niewolnikiem przeżyć oczyszczanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 1 godzinę temu Bo praca nie jest wyjściem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 85 Napisano 50 minut temu 19 minut temu, Mainfucker2000 napisał: Bo praca nie jest wyjściem A co jest wyjściem? Bzykanie sztucznej imitacji ciipki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach