Mainfucker2000 15 Napisano 5 godzin temu Jak bym rzucił papierosy a zaledwie 9mcy kupie max Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 5 godzin temu No może 10 bo jeszcze gilzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 5 godzin temu Mam przestać się myć używać prądu nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 5 godzin temu Prądu 6tys to będzie 16mcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 5 godzin temu Jestem w stanie cały setup wyłączyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 5 godzin temu Czemu to światło tyle kosztuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 5 godzin temu Może przejść na odczyty miesięczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 5 godzin temu Mógłbym 5lat se kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 15 Napisano 5 godzin temu Tylko co się bardziej opłaca produktywność spadnie poniżej 0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach