lolek84 9 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Incydent Mencikałowy napisał: Byczy to ty? Imanuelle nawet niewiem kto to jest ten Byczy... ~ nie było mnie na kafe prawie 10 lat, więc wypadłem z obiegu... Edytowano 6 godzin temu przez lolek84 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 2 Napisano 5 godzin temu 43 minuty temu, lolek84 napisał: nagrałem kilka filmików... Nie wiem dlaczego mnie to zdziwiło gdy pisałam rano. Teraz pełno jest tiktokerów i jutuberów, którzy coś nagrywają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, Chill napisał: Nie wiem dlaczego mnie to zdziwiło gdy pisałam rano. Teraz pełno jest tiktokerów i jutuberów, którzy coś nagrywają. klaudia ile masz jeszcze tych kont ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 9 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, libedowsky napisał: klaudia ile masz jeszcze tych kont ? pewnie z 200 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach