Nadija* 24 Napisano 4 godziny temu (edytowany) To konto psychola który podszył się pod byczego. https://wykop.pl/wpis/79745793/sigma-wcina-popcorn-przegryw Edytowano 4 godziny temu przez Nadija* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 337 Napisano 4 godziny temu idealny chlopak do wziecia dla ciebie prawie jak czarnek wyglada jak tirowiec wiec moze to on Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 24 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Nie jest podobny do Czarnka ani trochę. Edytowano 4 godziny temu przez Nadija* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 3 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Nadija* napisał: Nie jest podobny do Czarnka ani trochę. Ale że Lolek się podszywał pod byczego czy o cho chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 24 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Incydent Mencikałowy napisał: Ale że Lolek się podszywał pod byczego czy o cho chodzi? Tak bo on raz napisał, że nie jest byczym, ale wszyscy mówili, że jest więc przestałam to wałkować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 3 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Nadija* napisał: Tak bo on raz napisał, że nie jest byczym, ale wszyscy mówili, że jest więc przestałam to wałkować. No nie wiem Nadio... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 3 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Nadija* napisał: Tak bo on raz napisał, że nie jest byczym, ale wszyscy mówili, że jest więc przestałam to wałkować. A studiując jego profil na wykop to fakt bardziej to brzmi jak byczy więc może i masz rację jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 9 Napisano 1 godzinę temu JA NA WYKOPIE NIE MAM ŻADNEGO KONTA ! nawet niewiem kim jest ten Byczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 9 Napisano 1 godzinę temu JA NA WYKOPIE NIE MAM ŻADNEGO KONTA ! nawet niewiem kim jest ten Byczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach