libedowsky 340 Napisano 7 godzin temu wszystko. jest na sali psychiatra ? @na_widoku masz pacjentkę chora której szkodzi kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 24 Napisano 7 godzin temu Ktoś przejął moje konto, jak zmienić hasło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Nadija* napisał: Ktoś przejął moje konto, jak zmienić hasło? tak oczywiscie i we dwoje wlasnie piszecie nic glupszego nie mgolas wymyslic lepiej powiedz ze sie pomylilas i spam poszedl nie z tego konta co trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 6 Napisano 6 godzin temu 20 minut temu, libedowsky napisał: której szkodzi kafeteria I dobrze ci tak opryskliwy tłuściochu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 6 godzin temu 27 minut temu, Incydent Mencikałowy napisał: I dobrze ci tak opryskliwy tłuściochu nie podlizuj sie simpie klaudia i tak ma na ciebie wywalone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: nie podlizuj sie simpie klaudia i tak ma na ciebie wywalone Ty mnie obrażasz a nie ona mikrusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 6 Napisano 6 godzin temu Nawet jak jest brzydka to i tak jest fajna i spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lolek84 9 Napisano 6 godzin temu 1 godzinę temu, libedowsky napisał: wszystko. jest na sali psychiatra ? @na_widoku masz pacjentkę chora której szkodzi kafeteria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach