Caryca cukrowa 85 Napisano 7 godzin temu Zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, pipistrella napisał: 15 minut temu, libedowsky napisał: Sprawdzam szybkość Kl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 7 godzin temu juz wam zalozylem temat ale klaudia tez zablokowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: juz wam zalozylem temat ale klaudia tez zablokowala Libed, nie spamuj. Daj przepis na zupę bez kości, mąki i śmietany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Libed, nie spamuj. Daj przepis na zupę bez kości, mąki i śmietany zaba dawala przepis na ramen wyugladal ok paste miso kup i zrobisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: zaba dawala przepis na ramen wyugladal ok paste miso kup i zrobisz Fuuuj, te rameny wyglądają jak zupy moich dzieci z piasku, liści i kamieni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: zaba dawala przepis na ramen wyugladal ok paste miso kup i zrobisz Wiesz co by było świetnym zamiennikiem tej pasty w rodzimych warunkach? Fitolizyna! Nawet ma pietruszkę w składzie, pyszotka taki mentolowy rosołek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 874 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Libed, nie spamuj. Daj przepis na zupę bez kości, mąki i śmietany zupa owocowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: zupa owocowa? To chyba kompot by był. Bo ludzie zaprawiają albo śmietaną, albo kartoflanką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 874 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: To chyba kompot by był. Bo ludzie zaprawiają albo śmietaną, albo kartoflanką. Nie wiem. Nie jadłam. Do każdej zupy daję jakieś mięsowo. Śmietanę też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Nie wiem. Nie jadłam. Do każdej zupy daję jakieś mięsowo. Śmietanę też. A ja daję świńskie gnoty. Kiedyś był na uczuc.taki troll co co tydzień pisał o zupie na żeberkach z kurczaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 874 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: A ja daję świńskie gnoty. Kiedyś był na uczuc.taki troll co co tydzień pisał o zupie na żeberkach z kurczaka Gnoty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Gnoty? Kości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 874 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: Kości. Gotujesz obiady z 2 dań? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Gotujesz obiady z 2 dań? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 6 godzin temu 30 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Fuuuj, te rameny wyglądają jak zupy moich dzieci z piasku, liści i kamieni. to pyszne jest ja lubie taka azjatycka zupe i dodaje zamiast pasty sos sriracha 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 874 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: Nie. Ja też nie. 2 razy w tygodniu obowiązkowo zupy gotuję na żeberkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: to pyszne jest ja lubie taka azjatycka zupe i dodaje zamiast pasty sos sriracha Mi się nie chcę bawić w takie rzeczy, ale kiedyś spróbuję w restauracji, bo na kafe się wszyscy zachwycają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 874 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: to pyszne jest ja lubie taka azjatycka zupe i dodaje zamiast pasty sos sriracha Sos ze sracza? Fuuuuj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 6 godzin temu 29 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Fitolizyna nie wiem co to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Ja też nie. 2 razy w tygodniu obowiązkowo zupy gotuję na żeberkach. Ja coraz rzadziej zupy robię, ale w sezonie szkolnym jak się trafi dzień z konfiguracją trzech pór obiadów, to zupa musi być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, przewr(l)otna napisał: Sos ze sracza? Fuuuuj bardzo dobry polecam zamiast ketchupu a jak ktos lubie kielbase z grilla pieczona etc to polecam do niej zamiast ketchupu czy musztarcy sos seczuanski ale uncle bens musi byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: nie wiem co to jest Łoo panie! Jedno z najpaskudniejszych lekarstw w aptece bez recepty. I podpowiem ci, że mógłbyś przy jego pomocy spełnić żądanie widmoka o filmie z jedzeniem kupy To jest taka pasta z ziółek, korzonków, na drogi moczowe (gł.antypiaskowe). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: bardzo dobry polecam zamiast ketchupu Papryczki ostre? To coś dla Misiaka! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 874 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: Ja coraz rzadziej zupy robię, ale w sezonie szkolnym jak się trafi dzień z konfiguracją trzech pór obiadów, to zupa musi być. Wiem o ci chodzi. Moja mama dlatego często robiła gołąbki, pierogi, krokiety, makaron z serem i cebulką, łazanki itd. Każdy potrafił sam to podgrzać gdy ona była w pracy a my wracaliśmy o różnych porach do domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 874 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, libedowsky napisał: bardzo dobry polecam zamiast ketchupu a jak ktos lubie kielbase z grilla pieczona etc to polecam do niej zamiast ketchupu czy musztarcy sos seczuanski ale uncle bens musi byc Chyba raz mieliśmy taki sos. Jest bardzo ostry? Pikantny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Łoo panie! Jedno z najpaskudniejszych lekarstw w aptece bez recepty. I podpowiem ci, że mógłbyś przy jego pomocy spełnić żądanie widmoka o filmie z jedzeniem kupy To jest taka pasta z ziółek, korzonków, na drogi moczowe (gł.antypiaskowe). ja nie wierze w jakies ziola czy inne czary ja tylko w leki wierze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Papryczki ostre? To coś dla Misiaka! no i naprawde dobre nie tak ostre jak sriracha kazdy zje spróbuj tylko pamietaj seczuanski ciezko znalezc w sklepach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, przewr(l)otna napisał: Chyba raz mieliśmy taki sos. Jest bardzo ostry? Pikantny? srednio ostry ten pikantny to sriracha pewnie mieliscie to wszedzie jest nawet w biedrze ten uncle bens jest spoko tylko on nie jest jak ketchup syntetyczny musisz zjesc w 3 dni jak otworzysz sloik bo sie szybko psuje nawet w lodowce. sa tam rozne warzywa to nie jest jak ketchup ale dobrze zastepuje ketchup i komponuje sie z kielbaskami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 6 godzin temu taki cdn.arena.pl/166900a0a1df187563af4cdbe4a5c403-product_lightbox.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach