Caryca cukrowa 85 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: ja nie wierze w jakies ziola czy inne czary ja tylko w leki wierze Przecież zioła to normalne leki Lekarze to przepisują profilaktycznie, ludzie sobie chwalą. Ja sobie od czasu do czasu robię na odkażenie pęcherza jak mi giry przemarzną 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 7 godzin temu w lewiatanie jest tylko drogi. w sklepach typu biedra czy lidl nie ma w auchan mozna spotkac tez ale nie zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, libedowsky napisał: no i naprawde dobre nie tak ostre jak sriracha kazdy zje spróbuj tylko pamietaj seczuanski ciezko znalezc w sklepach Nie, to dla niego właśnie ostry by był lepszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: Przecież zioła to normalne leki Lekarze to przepisują profilaktycznie, ludzie sobie chwalą. Ja sobie od czasu do czasu robię na odkażenie pęcherza jak mi giry przemarzną ja nigdy w zyciu nie mialem zadnego zapalenia pecherza poza tym na to jest jakis lek na f skuteczny bez recepty po co zrec jakies korzonki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Nie, to dla niego właśnie ostry by był lepszy. to sriracha mozesz mu dodac do zupy zamiast smietany bedzie zadowolony odlejesz troche rosolu wrzucisz makaron ryzowy dodasz sriracha i chlop sie ucieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 874 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: srednio ostry ten pikantny to sriracha pewnie mieliscie to wszedzie jest nawet w biedrze ten uncle bens jest spoko tylko on nie jest jak ketchup syntetyczny musisz zjesc w 3 dni jak otworzysz sloik bo sie szybko psuje nawet w lodowce. sa tam rozne warzywa to nie jest jak ketchup ale dobrze zastepuje ketchup i komponuje sie z kielbaskami Osobiście nie lubię ostrych potraw, w przeciwieństwie do mojego męża. On testuje takie różne sosy. Coś mi się odmieniło i nie lubię przecierów pomidorowych, keczupu i potraw z ich dodatkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: ja nigdy w zyciu nie mialem zadnego zapalenia pecherza poza tym na to jest jakis lek na f skuteczny bez recepty po co zrec jakies korzonki ? Bo na to baby częściej chorują ze względu na budowę. Furagina. Ale to już przy chorobie, a pasta profilaktycznie i wspomagająco. Za to dziady chyba częściej mają piasek na nerkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 874 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: ja nigdy w zyciu nie mialem zadnego zapalenia pecherza poza tym na to jest jakis lek na f skuteczny bez recepty po co zrec jakies korzonki ? A lubisz piwo? Pijesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: to sriracha mozesz mu dodac do zupy zamiast smietany bedzie zadowolony odlejesz troche rosolu wrzucisz makaron ryzowy dodasz sriracha i chlop sie ucieszy Nie daję śmietany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: Bo na to baby częściej chorują ze względu na budowę. Furagina. Ale to już przy chorobie, a pasta profilaktycznie i wspomagająco. Za to dziady chyba częściej mają piasek na nerkach. pije regularnie pepsi wszystkie rury mam wyczyszczone z piasku i innych zanieczyszczen zostaw pepsi w kubku brudnym np. po herbacie na noc zobaczysz rano jak bedzie lsnil nie potrzebuje profilaktycznie swinstw zadnych 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: A lubisz piwo? Pijesz? nie prawie wcale nie pije moze z 5 piw rocznie wypijam. ja nie mam zadnego piasku nie musze piwem go wypłukiwać poza tym to mit piwo jest robione czesto na takiej wlasnie wodzie z ktorej sie wytracaja wapienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: pije regularnie pepsi wszystkie rury mam wyczyszczone z piasku i innych zanieczyszczen zostaw pepsi w kubku brudnym np. po herbacie na noc zobaczysz rano jak bedzie lsnil nie potrzebuje profilaktycznie swinstw zadnych Co kwas to kwas, wiadomix. Żeby było jasne, ja cię nie zmuszam do zakupu fitolizyny bez potrzeby, tylko ci opisałam co to jest. A jak tam twoje kości? Wgniatają się znowu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 874 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: nie prawie wcale nie pije moze z 5 piw rocznie wypijam. ja nie mam zadnego piasku nie musze piwem go wypłukiwać poza tym to mit piwo jest robione czesto na takiej wlasnie wodzie z ktorej sie wytracaja wapienie Kiedyś mnie dopadł silny ból żołądka, byliśmy w domku na działce a tam tylko woda utleniania. Napiłam się piwa i cudowne uzdrowienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 874 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, libedowsky napisał: pije regularnie pepsi wszystkie rury mam wyczyszczone z piasku i innych zanieczyszczen zostaw pepsi w kubku brudnym np. po herbacie na noc zobaczysz rano jak bedzie lsnil nie potrzebuje profilaktycznie swinstw zadnych To prawda. Pepsi i Coca cola, to najlepszy udrażniacz i odkamieniacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 6 godzin temu 17 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Co kwas to kwas, wiadomix. Żeby było jasne, ja cię nie zmuszam do zakupu fitolizyny bez potrzeby, tylko ci opisałam co to jest. A jak tam twoje kości? Wgniatają się znowu? nie wiem nie sprawdzalem ostaneio nie pilem miesiac w listopadzie to moze juz nie tak bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, libedowsky napisał: nie wiem nie sprawdzalem ostaneio nie pilem miesiac w listopadzie to moze juz nie tak bardzo Narobiłeś mi apetytu na pepsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu 38 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Narobiłeś mi apetytu na pepsi nhie masz ? u mnie zawsze zapas moge poratowac mam tez cole wisniowa i limonkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: nhie masz ? u mnie zawsze zapas moge poratowac mam tez cole wisniowa i limonkowa Nie mam, kupuję od święta żeby nie dostać cukrzycy Jak mi wyślesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu A co wy tu robicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu Pieprz jakie powiadomienie miałam sprawdzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu 22 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: Nie mam, kupuję od święta żeby nie dostać cukrzycy Jak mi wyślesz? swiatlowodem wypije za ciebie twoje zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, pipistrella napisał: Pieprz jakie powiadomienie miałam sprawdzic No wreszcie tu trafiłaś zacytowałam jak był szał blokowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: swiatlowodem wypije za ciebie twoje zdrowie Wypij za moje prawe oko, kolego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, libedowsky napisał: swiatlowodem wypije za ciebie twoje zdrowie Keidy przestaniesz chlać to guwno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: Wypij za moje prawe oko, kolego. I za moja prawa rękę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: I za moja prawa rękę Wykopyrtłaś się? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, pipistrella napisał: Keidy przestaniesz chlać to guwno? od jutra jak mi sie skoncza zapasy bo szkoda kupiel;em na promce to musze wypic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 419 Napisano 4 godziny temu kapuśniak żeberka z kapustą naleśniki z kapustą xD też kocham ramen zwł tonkotsu ramen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: kapuśniak żeberka z kapustą naleśniki z kapustą xD też kocham ramen zwł tonkotsu ramen Poleć jakaś knajpę w katosach bo libed mnie zabiera na koncert 23 minuty temu, libedowsky napisał: od jutra jak mi sie skoncza zapasy bo szkoda kupiel;em na promce to musze wypic nie musisz możesz zostawić do sprzątania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 4 godziny temu 26 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Wykopyrtłaś się? Niee właśnie a boli nie wiadomo czemu :(((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach