Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: kapuśniak żeberka z kapustą naleśniki z kapustą xD też kocham ramen zwł tonkotsu ramen Co cię tak wzięło na kapustę? Szukasz bejbika? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 419 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Poleć jakaś knajpę w katosach bo libed mnie zabiera na koncert nie musisz możesz zostawić do sprzątania ale ja tu jeszcze nie mieszkam na Śląsku xD a muszę jeszcze obadać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: libed mnie zabiera na koncert Muzyka biesiadna czy Boys? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 419 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Co cię tak wzięło na kapustę? Szukasz bejbika? kocham kapustę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: Niee właśnie a boli nie wiadomo czemu :(((( To na pewno rak z kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: kocham kapustę A kisisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 419 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: A kisisz? nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Bawidamek z Szczywilka napisał: nie To ciocia Pieprz cię nauczy jesienią na warunki niebeczkowe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu Pozdrawiamy lokalnych czytelników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 419 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Caryca cukrowa napisał: To ciocia Pieprz cię nauczy jesienią na warunki niebeczkowe chyba jestem trochę za leniwy robię rzeczy proste w wykonaniu którymi można błysnąć na imprezach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: chyba jestem trochę za leniwy robię rzeczy proste w wykonaniu którymi można błysnąć na imprezach No cóż, jeszcze nie widziałam słoików z kiszoną kapustą na imprezach więc rzeczywiście można sobie odpuścić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 419 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: No cóż, jeszcze nie widziałam słoików z kiszoną kapustą na imprezach więc rzeczywiście można sobie odpuścić ale dziękuję za propozycję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ale dziękuję za propozycję Dla ciebie teraz nr1 to będzie modra kapusta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 419 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: Dla ciebie teraz nr1 to będzie modra kapusta też lubię surówki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 874 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: też lubię surówki Często gotuję kapuśniak na żeberkach lub mocno je opiekam do chrupiącej skórki i duszę w kiszonej kapuście. Pyszne danie. Ostatnio farsz grzybowo kapuściany zawinęłam w ciasto francuskie i upiekłam w piekarniku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: też lubię surówki Modrą wolę gotowaną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: ale ja tu jeszcze nie mieszkam na Śląsku xD a muszę jeszcze obadać To sie dowiedz:p chce modro kapustę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Caryca cukrowa napisał: To na pewno rak z kafeterii To nie jest śmieszne lewo nawalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Caryca cukrowa napisał: Muzyka biesiadna czy Boys? Nie mogę powiedziec bo dość kameralny i jak zobaczycie 2 małych grubych ludzi to nas wystalkujecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, libedowsky napisał: ja nigdy w zyciu nie mialem zadnego zapalenia pecherza To kobieca choroba z nadmiaru seksu:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, pipistrella napisał: To kobieca choroba z nadmiaru seksu:p raczej od sexu z brudasami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, libedowsky napisał: raczej od sexu z brudasami Z czyściochami tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach