Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu W razie potrzeby powtórzymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 6 Napisano 6 godzin temu Właśnie niezbyt grube 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 6 godzin temu No chyba za grubo polecieliście;) pampers jest obecnie zmieniany gdzieś w okolicach Olkusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Incydent Mencikałowy napisał: Właśnie niezbyt grube Właśnie ci odpisywałam "liz mu jaja". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 6 godzin temu (edytowany) W kazdtm razie ja tych od ciebie pieprz wcześniej nie widziałam i to jednak jest ostry chory sqrwiel. Edytowano 6 godzin temu przez pipistrella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, pipistrella napisał: No chyba za grubo polecieliście;) pampers jest obecnie zmieniany gdzieś w okolicach Olkusza Ale czemu sabotujecie komuś znajomość że elka dała się wkręcić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Incydent Mencikałowy napisał: Właśnie niezbyt grube Jesteś chory dlatego dziewczyny wokół ciebie brak, nawet internetowej;) kwicz dalej w obronie swira ale ameby jakby nie patrzeć sie opamiętują zawsze. Nawet Klaudiusz wiec nasza praca w przypominaniu jakim psycholem jest widmok zdecydowanie ma sens;) Edytowano 6 godzin temu przez pipistrella 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 6 godzin temu mój się nie zdążył ukazac to wkleje tu ale wiem ze stare zdesperowane baby maja klapki na oczach wszystko odadza za odrobine atencji ibb.co/DLJ3hv1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał: Ale czemu sabotujecie komuś znajomość że elka dała się wkręcić Nie sabotujemy znajomosci bo z inwalida który w zyciu z bejsmentu nie wyjdzie nie ma znajomosci. Ostrzegamy ze to świr - Jak zwykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, libedowsky napisał: mój się nie zdążył ukazac to wkleje tu Zdążył, ale dobrze powtórzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 6 godzin temu Przez wasze działania może nie być dzesiki na świecie a może ona chce się urodzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 6 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: Właśnie ci odpisywałam "liz mu jaja". Tobie mogę polizać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 6 godzin temu i znowu ta awaria z przyczajki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, libedowsky napisał: mój się nie zdążył ukazac to wkleje tu ale wiem ze stare zdesperowane baby maja klapki na oczach wszystko odadza za odrobine atencji Dobrze ze przyglup sie tego awatara kota chociaz trzyma bo zaraz megi powie ze to przecie nie krzyniooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu Można iść spać, dla Megi nie ma sprawy, serduszko poszło do lizojajca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał: Przez wasze działania może nie być dzesiki na świecie a może ona chce się urodzic lepiej dla swiata zeby tej dzesiki po tobie nie bylo jednak lezak najpierw idz do pracy zarob na utrzymanie dziecka a dopiero mysl o jego robieniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 6 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, pipistrella napisał: ameby jakby nie patrzeć sie opamiętują zawsze. Nawet Klaudiusz I kto tu hejtuje innych... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał: Przez wasze działania może nie być dzesiki na świecie a może ona chce się urodzic Lepiej żeby dzesika nie urodzila sie jesli mamusia ma regularnie mieć upuszczana ‚farbę’. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu https://ibb.co/80RHnMZhttps://ibb.co/1rdLPmQhttps://ibb.co/tbwqgw4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Można iść spać, dla Megi nie ma sprawy, serduszko poszło do lizojajca. Serio? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Incydent Mencikałowy napisał: I kto tu hejtuje innych... No właśnie widać kto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Nie sabotujemy znajomosci bo z inwalida który w zyciu z bejsmentu nie wyjdzie nie ma znajomosci. Ostrzegamy ze to świr - Jak zwykle No a wiesz że związku korespondencji kosztuje 3000 na majtkomacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libedowsky napisał: lepiej dla swiata zeby tej dzesiki po tobie nie bylo jednak lezak najpierw idz do pracy zarob na utrzymanie dziecka a dopiero mysl o jego robieniu Jest 800+ plus wynajem mieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, pipistrella napisał: Lepiej żeby dzesika nie urodzila sie jesli mamusia ma regularnie mieć upuszczana ‚farbę’. lezka pisze o sobie i elce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Incydent Mencikałowy napisał: I kto tu hejtuje innych... Klaudiusza? To chyba ty bijesz rekordy . Policzymy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, pipistrella napisał: Lepiej żeby dzesika nie urodzila sie jesli mamusia ma regularnie mieć upuszczana ‚farbę’. Pawlak, nie podpiszesz? Przez ciebie dziewczyna nie będzie matką a wieś straci młynarza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mainfucker2000 napisał: Jest 800+ plus wynajem mieszkania a jak zabiora 800 plus to co ? sprzedacie dziecko na targu ? myslisz ze za 800zl utrzymasz dziecko i jeszcze dla cibeie zostanie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Incydent Mencikałowy 6 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mainfucker2000 napisał: No a wiesz że związku korespondencji kosztuje 3000 na majtkomacie Na szczęście mam swoje majtki, z kilkadziesiąt par nawet się uzbierało. Ten majtkomat to dla desperatów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 40 Napisano 5 godzin temu I po co bicu relatywizujesz i bronisz tego cwoka? Przecież widzisz ze laska ma ciężko z rozumowaniem po co ja utwierdzasz ze on jest normalny? Aż tak ci inceloza wjechała? Ze żeby chociaz jeden z braci miał dobrze? Ogarnij sie. A największym hejterem Klaudiusza jesteś ty to chyba oczywiste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 244 Napisano 5 godzin temu Re wszystkie screeny są z kontekstów z rozmów i ciężko się do tego odnieść. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach