Pomidora 8 Napisano 7 godzin temu Gdzie są fajne stronki do pisania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomidora 8 Napisano 7 godzin temu Myślicie że Gossip Bakery by zaakceptowało wątek po polsku u siebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomidora 8 Napisano 7 godzin temu G00ssip b@kery, czy zaakceptowali by topik po polsku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomidora 8 Napisano 6 godzin temu Może są jakieś zagraniczne stronki które akceptują topik po polsku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomidora 8 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Są 3 główne stronki anglojęzyczne. GB GG i LA. Edytowano 6 godzin temu przez Pomidora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kapustapusta 666 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Kiwifarm, też gadają o klaunach z youtuba, nie wiem jak z polskim Edytowano 6 godzin temu przez kapustapusta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 85 Napisano 6 godzin temu Po pol.sku jest cenzurowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sowa z Mazur 678 Napisano 6 godzin temu Najwyżej redit zostanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomidora 8 Napisano 6 godzin temu Czekam na zatwierdzenie na Gu Go, nie wiem czy mi zatwierdzą, innym razem może spróbuję na kiwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pomidora 8 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Guru Gossip, dział trash a guru i na dół na topics. Edytowano 5 godzin temu przez Pomidora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach