lolek84 9 Napisano 5 godzin temu (edytowany) Edytowano 5 godzin temu przez lolek84 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 209 Napisano 4 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 4 godziny temu iskra ale ze ty takiej szatanskiej muzyki sluchasz ? ty wiesz ze to cpun i samo.nbója popelnil strzałem w glowe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 4 godziny temu to zagrajmy najlepsze wykonanie tego utworu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 209 Napisano 4 godziny temu 15 minut temu, libedowsky napisał: ty wiesz ze to cpun i samo.nbója popelnil strzałem w glowe ? I co w związku z tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 209 Napisano 4 godziny temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hebee 209 Napisano 3 godziny temu ......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Hebee napisał: I love lolek84 Ciekawy temat więc naszło by pisać a przy tym nie ma teraz tu tego znajomego i czuję luz. Gdy on jest to źle mi z tym by pisać na publiku. Nie mam nowego konta i nie wiem czy założę. Zobaczę jak będzie z chęcią pisania na kafe. Tyle co teraz mam odrobinę to nie warto zakładać nowe konto. Ale będę na priv u Cb tak czy inaczej tylko trzeba się nauczyć chodzić spać wcześniej bo się odbija na mnie to jak teraz chodzę więc będę pisać do północy max Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 3 godziny temu 39 minut temu, Hebee napisał: I co w związku z tym? nic to nie po chrześcijanśku i takiego szatana sluchasz :d 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedowsky 340 Napisano 3 godziny temu to demoniczna muzyka powinnas sluchac czegos takiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mainfucker2000 24 Napisano 3 godziny temu 45 minut temu, Hebee napisał: I co w związku z tym? Kochanie bzykac ci się chce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach