ohiolove 0 Napisano wczoraj o 07:25 Ładowarkę do telefonu z funkcją turboładowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐ 4 Napisano 9 godzin temu 19 godzin temu, ohiolove napisał: Ładowarkę do telefonu z funkcją turboładowania? Oryginał producenta tu nie ma żartów chyba że pogozelcem chcesz zostać na tym nie ma oszczędności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐ 4 Napisano 9 godzin temu Poza tym estetyka jak masz sony czy apple to nie kupisz nic innego bo szanujesz swoje mieszkanie pieniądze i stan ogarniecia życiowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐ 4 Napisano 9 godzin temu Więc bezpieczeństwo i estetyka A potem się ludziom chałupy palą albo telefony wybuchajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ohiolove 0 Napisano 1 godzinę temu 8 godzin temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐ napisał: Oryginał producenta tu nie ma żartów chyba że pogozelcem chcesz zostać na tym nie ma oszczędności A właśnie słyszałam, że nie musi być od tego samego producenta, co telefon, bo oni i tak nie produkują ich sami tylko zlecają wykonanie zewnętrznym firmom. Estetyka ładowarki dla mnie nie jest ważna, ale fakt powinna być z dobrej i sprawdzonej firmy dlatego pytałam, bo nie znam się zbyt dobrze na tym rynku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach