13,2 cm realności 3 Napisano 20 godzin temu (edytowany) Układ idealny. Ona idzie do roboty do hipermarket ja w tym czasie leżę w barłogu i czekam aż dzieciaki wrócą ze szkoły odpalam im konsole by sobie grały i były cicho a sam idę do pokoju obok heblować puse z allegro. Ona wraca z roboty wtedy dajemy dzieciakom klopsy i do spania a ja hebluje ją. Proste. Edytowano 20 godzin temu przez 13,2 cm realności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 23 Napisano 20 godzin temu Elcia sie nigdy z nikim stad n ie spotka xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
13,2 cm realności 3 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, KochamElcie;) napisał: Elcia sie nigdy z nikim stad n ie spotka xD Misja rzeczywistości jej dopadnie i wtedy zrozumie że moja oferta najlepsza xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 23 Napisano 20 godzin temu nie dopadnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 222 Napisano 20 godzin temu 6 minut temu, KochamElcie;) napisał: Elcia sie nigdy z nikim stad n ie spotka xD Tak? Przytrzymaj mi piwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 23 Napisano 20 godzin temu tak xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 249 Napisano 19 godzin temu słaby podszyw Leżaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 114 Napisano 19 godzin temu Byl u was ksiądz po kolędzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 106 Napisano 19 godzin temu To może być lipedźio jak już się rozpędził z tymi podszywami. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐ 4 Napisano 19 godzin temu 9 minut temu, Vlad Srakula napisał: Byl u was ksiądz po kolędzie? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐ 4 Napisano 19 godzin temu (edytowany) 49 minut temu, 13,2 cm realności napisał: Układ idealny. Ona idzie do roboty do hipermarket ja w tym czasie leżę w barłogu i czekam aż dzieciaki wrócą ze szkoły odpalam im konsole by sobie grały i były cicho a sam idę do pokoju obok heblować puse z allegro. Ona wraca z roboty wtedy dajemy dzieciakom klopsy i do spania a ja hebluje ją. Proste. Plan idealny. Edytowano 19 godzin temu przez ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 114 Napisano 19 godzin temu na szczescie Elka nie jest skazana na zadnych wiesniakow z internetow moga jej naskoczyc albo poszczekac sobie przed jej posesją co robio ochoczo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐ 4 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Vlad Srakula napisał: na szczescie Elka nie jest skazana na zadnych wiesniakow z internetow moga jej naskoczyc albo poszczekac sobie przed jej posesją co robio ochoczo No gdy dajesz szansę matce z 4 dzieci każdy z innym a ona Nie dla psa kiełbasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 23 Napisano 19 godzin temu a mi dziala diablo immortal na androida w ultra ustawierniach i 60fps i mam wiatraczek wiec chlodzi konsole i chyba ide marnowac zycie sobie na ta gierke i trudno narka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐ 4 Napisano 19 godzin temu 52 minuty temu, malowany napisał: Tak? Przytrzymaj mi piwo Wreszcie się rozprawiczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐ 4 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, KochamElcie;) napisał: a mi dziala diablo immortal na androida w ultra ustawierniach i 60fps i mam wiatraczek wiec chlodzi konsole i chyba ide marnowac zycie sobie na ta gierke i trudno narka Ty to masz dobrze nie musisz się przejmować kwadrat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐ 4 Napisano 19 godzin temu 59 minut temu, 13,2 cm realności napisał: Misja rzeczywistości jej dopadnie i wtedy zrozumie że moja oferta najlepsza xD ją analfabeto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 23 Napisano 19 godzin temu gram sobie czarodziejka i z innymi graczami i wlasnie z jakas nekromantka zabilismy szkieletowego krola dalem nick mojej czarodziejce Spellcastera mam juz 22 level Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 23 Napisano 19 godzin temu 1 minutę temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐ napisał: Ty to masz dobrze nie musisz się przejmować kwadrat fajnie ze ta konsole mam bo gtestowalem gierki na androida i mi wszystkie dzialaja na najwyzszych istawieniah xD a konsola sie nie grzeje bo mam wiatraczek xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 222 Napisano 19 godzin temu 10 minut temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐ napisał: Wreszcie się rozprawiczysz Oby huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐ 4 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, malowany napisał: Oby huh Poćwicz na spodniach kuzynki żebyś się nie zlal za szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
13,2 cm realności 3 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐ napisał: Poćwicz na spodniach kuzynki żebyś się nie zlal za szybko Ostatnio wyprałem spodnie kuzynki bo już cuchnęły trochę spermą i śliną wywiesiłem na balkonie ale zapomniałem wyjąć z nich pusę i się trochę sprała taka luźna się zrobiła xD ciekawe czy Elke po dwóch ciążach też ma taką Edytowano 18 godzin temu przez 13,2 cm realności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
13,2 cm realności 3 Napisano 18 godzin temu Ale nie miałem proszek do prania to starłem na tarce mydło i wrzuciłem do pralki wymieszane z płyn do naczyń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
13,2 cm realności 3 Napisano 18 godzin temu Tylko te spodnie coś schnąć na balkon nie chcą i takie sztywne się zrobiły ktoś coś pomoże czemu tak? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
13,2 cm realności 3 Napisano 18 godzin temu Czy to przez tą dziurkę na pusę co w nich wyciąłem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐ 4 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, 13,2 cm realności napisał: Ostatnio wyprałem spodnie kuzynki bo już cuchnęły trochę spermą i śliną wywiesiłem na balkonie ale zapomniałem wyjąć z nich pusę i się trochę sprała taka luźna się zrobiła xD ciekawe czy Elke po dwóch ciążach też ma taką Ma nawet lepszą zresztą te dwie ciąże to tylko to o czym wiemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach