Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
KochamElcie;)

Ale bylem dzisiaj 4 godziny w klinice, w saunie parowej, plywalem kraulem ostro i ogladala mnie fajna ratowniczka xD

Polecane posty

Ale ona sliczna :D i na silce bylem i sauna i tak 4 godziny xD

jutro wracam ale zajeebiscie ogolilem brode i w ogole zajeebiscie :D

spoko 😄

a ja dzisiaj kraulem jak plywalem szybko to szok i mnie piekna sliczna ratowniczka ogladala xD

coraz lepiej mi idzie kraulem plywanie 😄

Spadam do wyra grac w diablo immortal na mojej konsoli i do spania bo jutro znowu uderzam na basen i silownia i sauna parowa zajeebista sprawa dobranoc lezak 😄

6 godzin temu, KochamElcie;) napisał:

Spadam do wyra grac w diablo immortal na mojej konsoli i do spania bo jutro znowu uderzam na basen i silownia i sauna parowa zajeebista sprawa dobranoc lezak 😄

Ty to masz życie... :classic_rolleyes:

2 godziny temu, cwaniak napisał:

Ty to masz życie... :classic_rolleyes:

A Ty Cwaniak masz świadomość, że ten typek nawalający ciągle o tych kąpielach w rzece, saunach itd. to schizofreniczny Filipek z UK, wcześniej znany jako Cynik lub Srynik? XD Nadal jest pravikiem i nadal przegrywa.

1 minutę temu, croatian napisał:

A Ty Cwaniak masz świadomość, że ten typek nawalający ciągle o tych kąpielach w rzece, saunach itd. to schizofreniczny Filipek z UK, wcześniej znany jako Cynik lub Srynik? XD Nadal jest pravikiem i nadal przegrywa.

serio to On ??

2 minuty temu, cwaniak napisał:

serio to On ??

A jednak nie wiedziałeś... XD Serio. Zresztą on i tak tu ciągle napieprza fotami facjaty, sam się przekonasz. 

1 minutę temu, croatian napisał:

A jednak nie wiedziałeś... XD Serio. Zresztą on i tak tu ciągle napieprza fotami facjaty, sam się przekonasz. 

ok, dzięki za info :classic_smile:

Rok 2025 rokiem robienia sobie sylwetki marzen mam karnet na caly rok w klinice, jak mi smutno i zle sie czuje to zaraz mysle o tym, ze mam wejscie na saune parowa i moge tam byc caly dzien i od razu skacze z radosci xD

A jakie laseczki zgrabne przychodza i sie wyginaja jest na co popatrzec xD

Ta klinika to teraz moj nowy dom 😄

2 minuty temu, KochamElcie;) napisał:

A jakie laseczki zgrabne przychodza i sie wyginaja jest na co popatrzec xD

Ta klinika to teraz moj nowy dom 😄

A co to za klinika?

no zaba monika nie wiem czy dzisiaj tam do zamkniecia nie bede a potem w nocy nie bede spal i uderze od 6 rano i znowu caly dzien mam tyle energii w ogole az sie spac nie chce a potem jak padne nieprzytomny to bede spal 3 dni xD

wiesz jaka to zajeebista sprawa jak sobie biore lodowaty prysznic ze az sie trzese zimna i sie czuje jakbym w lesie wlasnie sie wykapal i mi zimno a zaraz wparowuje do sauny parowej a tam pelno pary i tak pachnie i oo ja pieerdole i siedze sobie tam pol godziny i sie grzeje i oczyszczam pluca ahh <3 :D

a potem hop do basenu albo na gore na silownie aeroby xD

to chyba prywatny szpital po prostu z basenem/silownia/sauna parowa i finska

roductsHospitals, medical centres, health clinics, fitness and wellbeing gyms, rehabilitation centres, physiotherapy, nutritional therapy, occupational health, employee wellbeing

Edytowano przez KochamElcie;)

czuje sie tam fajnie bo place a perosnel super mily a niei ze tam jestem i wypieerdalaj bo gram sobie w diablo na konsoli WTF

ja tez jestem mily zreszta, zawsze jak wychodze stamtad to mowie personelowi have a great day albo evening a oni thank you you too!

zaraz po mnie mama przyjezdza i mnie dzisiaj tam podwiezie, bo wiezie mi wode mineralna z supermarketu, to bede innym razem, nie wiem ile tam dzisiaj bede siedzial, wiem ze do 22 otwarte wiec moge tam do 22 byc, biore sobie ksiazke hobbit i konsole i bede tam dzisaij chillowal, w domu sobie jeszcze pobede :D

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować