Jestem Jaka Jestem 71 Napisano 8 godzin temu Co o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 5 Napisano 8 godzin temu Super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 5 Napisano 8 godzin temu Temu gburowi, co nie umie z laskami gadać. Skończ już trolowac, bo nudy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 62 Napisano 8 godzin temu Nie odczyta ma blokniete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 71 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, Kuui napisał: Nie odczyta ma blokniete Kto ma bloknięte? On mnie nie zablokował, więc odczyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 71 Napisano 8 godzin temu 36 minut temu, kiroshi napisał: Temu gburowi, co nie umie z laskami gadać. Skończ już trolowac, bo nudy. Bo nie umie. Małomiasteczkowy jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 118 Napisano 8 godzin temu A jak Tinder? Nie lepszy byłby wolny gość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 10 Napisano 7 godzin temu 43 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Co o tym myślicie? gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 71 Napisano 7 godzin temu 47 minut temu, kiroshi napisał: Temu gburowi, co nie umie z laskami gadać. Skończ już trolowac, bo nudy. Ja nie troluję. Piszę o moich emocjach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 71 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Vlad Srakula napisał: A jak Tinder? Nie lepszy byłby wolny gość? Nie wierzę w ludzi z tindera. Mało rokujący są. Tam się liczy tylko lans, i płytkie relacje bez szczerych uczuć. Ale na pewno dam jeszcze szansę Tinderowi, żeby nie było. Wszystko w swoim czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach