Jestem Jaka Jestem 71 Napisano 13 godzin temu Co o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 5 Napisano 13 godzin temu Super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 5 Napisano 13 godzin temu Temu gburowi, co nie umie z laskami gadać. Skończ już trolowac, bo nudy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kuui 62 Napisano 13 godzin temu Nie odczyta ma blokniete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 71 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Kuui napisał: Nie odczyta ma blokniete Kto ma bloknięte? On mnie nie zablokował, więc odczyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 71 Napisano 12 godzin temu 36 minut temu, kiroshi napisał: Temu gburowi, co nie umie z laskami gadać. Skończ już trolowac, bo nudy. Bo nie umie. Małomiasteczkowy jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 118 Napisano 12 godzin temu A jak Tinder? Nie lepszy byłby wolny gość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 11 Napisano 12 godzin temu 43 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał: Co o tym myślicie? gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 71 Napisano 12 godzin temu 47 minut temu, kiroshi napisał: Temu gburowi, co nie umie z laskami gadać. Skończ już trolowac, bo nudy. Ja nie troluję. Piszę o moich emocjach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jestem Jaka Jestem 71 Napisano 12 godzin temu 9 minut temu, Vlad Srakula napisał: A jak Tinder? Nie lepszy byłby wolny gość? Nie wierzę w ludzi z tindera. Mało rokujący są. Tam się liczy tylko lans, i płytkie relacje bez szczerych uczuć. Ale na pewno dam jeszcze szansę Tinderowi, żeby nie było. Wszystko w swoim czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach