( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 8 godzin temu Gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 8 godzin temu No i gowwno wyszło z kont bankowych dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 8 godzin temu Jutro może pko 300zl + 7% 5m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 8 godzin temu Nie wiem jak oni robią testy ale mam ipada pro i zawsze są problemy i błędy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 31 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Jutro może pko 300zl + 7% 5m życze ci zeby ci sie wrezcie udalo zarobic na wizyte u psychaitry i leki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, świrmo napisał: życze ci zeby ci sie wrezcie udalo zarobic na wizyte u psychaitry i leki Psychatra jest darmowy bez nfz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
świrmo 31 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Psychatra jest darmowy bez nfz no i pewnie 2 lata czekasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, świrmo napisał: życze ci zeby ci sie wrezcie udalo zarobic na wizyte u psychaitry i leki 19 kończy mi się 6.25% muszę coś ogarnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, świrmo napisał: no i pewnie 2 lata czekasz Ja tam nie planuje akurat psyche mam silną póki mam pieniędzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach