( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 6 godzin temu Huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Huh Z PEWNOŚCIĄ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, cwaniak napisał: Z PEWNOŚCIĄ Nie mam nic takiego tylko parowki się zlamie zostanie w dopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, cwaniak napisał: Z PEWNOŚCIĄ Może jakiś korek analny z wibracjami ciekawe jak to jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Nie mam nic takiego tylko parowki się zlamie zostanie w dopie to zjesz i wyd/upcysz się jednocześnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Może jakiś korek analny z wibracjami ciekawe jak to jest niewiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 6 godzin temu Zamówiłem kuriera już mam stres że się nie wyspie że nie zdążę ubrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 11 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Zamówiłem kuriera już mam stres że się nie wyspie że nie zdążę ubrac co ubrac ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 6 godzin temu Nie ma wyjścia z krzesłam przez pół miasta to siara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, cwaniak napisał: co ubrac ? Majtki i spodnenki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 6 godzin temu Bo chodzę pół nago Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 5 godzin temu Ile ja się wstydu najem żeby progres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Ile ja się wstydu najem żeby progres żeby co ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 11 Napisano 5 godzin temu dlaczego piszesz tak niechlujnie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, cwaniak napisał: żeby co ? Progres rzeczywistości żeby nie stać w miejscu tylko mieć lepsze rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Progres rzeczywistości żeby nie stać w miejscu tylko mieć lepsze rzeczywistości Aha... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 5 godzin temu Jutro prezentacja switcha 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 11 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Jutro prezentacja switcha 2 ja gram tylko w szachy na kurniku . pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, cwaniak napisał: ja gram tylko w szachy na kurniku . pl Mnie bardziej korci se powibrowac uja z dwóch stron Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 11 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Mnie bardziej korci se powibrowac uja z dwóch stron skoro tak lubisz i sprawia Ci to przyjemność i nie robisz tym czymś nikomu nic złego to nie widzę żadnych przeciwwskazań... Edytowano 5 godzin temu przez cwaniak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, cwaniak napisał: skoro tak lubisz i sprawia Ci to przyjemność i nie robisz tym czymś nikomu nic złego to nie widzę żadnych przeciwwskazań... Ja widzę -89zl... Ale może być ciekawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 5 godzin temu No z 3 się nie da bo mam dwie rece 2szt można by pisudac jednocześnie albo jedno padnie drugie wziąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 5 godzin temu Poza tym jedno mieć w stolik nocny drugie przy setup i nie trzeba by wstawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 11 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Poza tym jedno mieć w stolik nocny drugie przy setup i nie trzeba by wstawać dokładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, cwaniak napisał: dokładnie Mi się zawsze marzylo takie milk table żeby się położyć żeby mi postawilo wydoilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 5 godzin temu Dzisiaj to wątpię że przyjdzie to się wyspie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 11 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Dzisiaj to wątpię że przyjdzie to się wyspie A gdzie TY mieszkasz ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 0 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, cwaniak napisał: A gdzie TY mieszkasz ?? W śródmieściu obok hipermarket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 11 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: W śródmieściu obok hipermarket Aha... ~ ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cwaniak 11 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: W śródmieściu obok hipermarket jesteś z Policji ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach