( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 6 Napisano 7 godzin temu Tak w całym domu 3 w salonie 1 łazienka 2 kuchnia Wszystko oprócz lodówki tą dałem bez i na low Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 6 Napisano 7 godzin temu Nie będzie mnie okradac rtv agd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 6 Napisano 7 godzin temu Dwie szfankowaly ale pocpykalem i działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 6 Napisano 7 godzin temu Kto wie może piekarnik mnie okradal ale coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 119 Napisano 7 godzin temu No i teraz obserwuj rachunki ile kilowatów poszło, bo jeżeli nic się nie zmieniło , to licznik przekłamuje , albo sąsiad bieguny zamienił i ciągnie na lewo na twój koszt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 6 Napisano 7 godzin temu 15 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: No i teraz obserwuj rachunki ile kilowatów poszło, bo jeżeli nic się nie zmieniło , to licznik przekłamuje , albo sąsiad bieguny zamienił i ciągnie na lewo na twój koszt. A muszę kiedyś wylaczyc korki i iść zobaczyć czy się kręci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 6 Napisano 7 godzin temu Też podejrzewam podpiecie się kootasa jakiegoś bo faktycznie płacę jak za dwa mieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 6 Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: No i teraz obserwuj rachunki ile kilowatów poszło, bo jeżeli nic się nie zmieniło , to licznik przekłamuje , albo sąsiad bieguny zamienił i ciągnie na lewo na twój koszt. No 100 wydałem na żarówkę led i 5 cpykajek czarnych oraz grę o trupach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sraczuszka 14 Napisano 6 godzin temu 38 minut temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Tak w całym domu 3 w salonie 1 łazienka 2 kuchnia Wszystko oprócz lodówki tą dałem bez i na low co to są "cpykajki" ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 6 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, sraczuszka napisał: co to są "cpykajki" ? Takie tylko czarne Hhttps://www.begli.pl/userdata/public/gfx/c7110e9c0886f1ceed48c13472e40489.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 6 Napisano 6 godzin temu No i ja wybrałem modele że u góry cpyk nad wtyczkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sraczuszka 14 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Takie tylko czarne antywirus mi blokuje tę stronę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 119 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: A muszę kiedyś wylaczyc korki i iść zobaczyć czy się kręci Nie to tak nie działa , bo jak wyłączysz bezpieczniki , to nie będzie prądu wcale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 119 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, sraczuszka napisał: antywirus mi blokuje tę stronę Jaka przeglądarka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 6 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, sraczuszka napisał: antywirus mi blokuje tę stronę Hhttps://zapodaj.net/plik-QZW5m8m6vg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 119 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Takie tylko czarne Ja mam coś podobnego , bo na listwach czyli kilka urządzeń można podpiąć tylko musi być dużo amperów z 15 styka. Tylko czarne jeżeli chodzi o takie gadżety , bo ładnie wygląda, a białe z czasem robi się paskudnie żółte. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Ja mam coś podobnego , bo na listwach czyli kilka urządzeń można podpiąć tylko musi być dużo amperów z 15 styka. Tylko czarne jeżeli chodzi o takie gadżety , bo ładnie wygląda, a białe z czasem robi się paskudnie żółte. Białe mam jedno 3 letnie dałem do kibla pralki akurat dwójka to też się podepnie golarke czy ładowarkę telefonu na kilka godzin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 6 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Ja mam coś podobnego , bo na listwach czyli kilka urządzeń można podpiąć tylko musi być dużo amperów z 15 styka. Tylko czarne jeżeli chodzi o takie gadżety , bo ładnie wygląda, a białe z czasem robi się paskudnie żółte. Nie lubię listew bo to wali się po podłodze albo komodzie zawsze jak miałem stacjonarny to był problem gdzie tą listę w końcu się noga cpukalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 6 Napisano 6 godzin temu To jest bardzo minimalist rozwiązanie polecilbym ale można trafić na jakieś popsute do wyklikania albo zwrotu więc lepiej jak już zamówić więcej sztuk bo to jakieś chińskie trefne rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 119 Napisano 6 godzin temu 18 minut temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Też podejrzewam podpiecie się kootasa jakiegoś bo faktycznie płacę jak za dwa mieszkania Jeżeli ktoś wie jak to zrobić, a w bloku ma ułatwioną sprawę, bo jest wiele kwadratów w jednym miejscu , to będzie karkołomne do wykrycia, bo nie będą wiedzieć który lokator ciągnie na lewo jeżeli są ubytki prądu. Bo dla dostawcy prądu istotne że ktoś płaci za prąd czyli w kasie się zgadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 6 Napisano 6 godzin temu Już miałem 1-2 oddać bez jaj ale mocno pocpykalem i działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 119 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Nie lubię listew bo to wali się po podłodze albo komodzie zawsze jak miałem stacjonarny to był problem gdzie tą listę w końcu się noga cpukalo Nie bez kabla na trzy podpinki albo dwie. Takie jak twoje tylko z możliwością podpięcia dwóch -trzech urządzeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 6 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Nie bez kabla na trzy podpinki albo dwie. Takie jak twoje tylko z możliwością podpięcia dwóch -trzech urządzeń. Ja używam trojnikow dodatkowo i dwujnikow Czyli jedno takie kolanko <^> gdzie strzałki prąd dalej a dziura na dole wpinasz I dwujnik z okragle robi dwa płaskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 119 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: To jest bardzo minimalist rozwiązanie polecilbym ale można trafić na jakieś popsute do wyklikania albo zwrotu więc lepiej jak już zamówić więcej sztuk bo to jakieś chińskie trefne rzeczy Blaszki lubią się odginać na włączniku i wystarczy wtedy rozkręcić gwiazdkowym wkrętakiem i podgiąć je żeby łączyło, a łatwo się zorientować który element nie łączy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 6 Napisano 6 godzin temu W setup mam Trójnik Trójnik 4 urządzenia I cpykajka dwójka trzy urządzenia dwa na dwujnik i jedno duże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 6 Napisano 6 godzin temu Normalnie bym potrzebował listwy 7szt a tak jedno na drugim schowane za radiem sony kostka wgl nie widać kabli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 119 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm napisał: Ja używam trojnikow dodatkowo i dwujnikow Czyli jedno takie kolanko <^> gdzie strzałki prąd dalej a dziura na dole wpinasz I dwujnik z okragle robi dwa płaskie No można do tego pojedynczego co kupiłeś wpiąć tzw. "złodziejkę" np. na dwa albo trzy rozgałęzienia i też bez kabla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 6 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: No można do tego pojedynczego co kupiłeś wpiąć tzw. "złodziejkę" np. na dwa albo trzy rozgałęzienia i też bez kabla. Dokładnie tak kombinuje gdy potrzebne mi więcej wejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 6 Napisano 6 godzin temu Czy to lepiej zależy według mnie fajniej do kontaktu się schylasz niż gdzieś listwa po podłodze zazwyczaj z pustymi Zwłaszcza że one się strasznie syfia kurz wchodzi i piach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ͡❛ ͜ʖ ͡❛)┌∩┐17,2cm 6 Napisano 6 godzin temu No ja tak mam nie lubię widoku listwy zasilajacej na podłodze i jej kabla 2m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach