Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Napisano (edytowany)

Dzień dobry.Jestem facetem i wiem że to forum/dział dla kobiet ale szukam właśnie odpowiedzi ze strony kobiet.

Jestem po 40tce,byłem w związku małżeńskim 20lat.Niedawno rozwiedliśmy się.W skrócie wiedliśmy dobre życie.Odhowaliśmy dzieci i wspólnie prowadziliśmy firmę.Żona od czasu do czasu z błachych powodów doprowadzała do awantur które kończyły się obrażaniem,poniżaniem i straszeniem wyrzucenia z domu.Wielokrotnie kazała mi  się pakować a gdy wychodziłem tarasowała drzwi ,obwiniała że to moja wina ,kazała przepraszać i przytulać.I tak w kółko.

Kiedyś poraniła mi twarz pazurami i obraziłem się na kilka dni.Wtedy wniosła sprawę o rozwód za to że niby byłem przemocowy ,karałem ciszą ect.

Wyprowadziłem się a ona szybko kogoś poznała i od razu zaczeła się z nim pokazywać.Pomieszkują u siebie na zmianę.On chyba jest bankrutem ale urobił ją na piękną bajkę o swojej życiowej zaradności i byłej żonie która tylko hajs ciągnęła.Moja ex natomiast zrobiła w swojej historii ze mnie życiowego nieudacznika .

Po pół roku sielanki ona zaczeła do mnie wydzwaniać i przyszła zreflektowana,że jednak to byliśmy ze sobą długo,że mieliśmy wszystko,mamy wspomnienia i dorosłe dzieci no i ogólnie to fajnie jej się z nim żyje ale przyzwyczaiła się do mnie i jednak chciałaby wrócić.

Jak  myślicie?warto dać szansę?

Edytowano przez KarolT

Napisano (edytowany)

apropo podsluchiwania to nie slyszalam segzow ale bylam przy osobach ktore sie bzykaly ale tego nie zarejestrowalam bo byli pod kołdra i wydawalo mi sie, ze nic takiego nie robia ogolem slepota tepota mutyzm i sraka

Edytowano przez Vlad Srakula

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się