𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Megi_ona napisał: Spokojnie nie będą cię przesłuchiwać za bardzo ja od rana robię projekty ale mówię ci nic mi nie idzie, skupić się nie mogę i nie wiem co będzie dalej 🫣 eh źle ze mną Może się zakochałaś temu myśli kosmate masz , ale to przejściowe stany są, a praca jest lekarstwem na wszystko. Trzaskamy jakiś thriller dzisiaj żeby odpocząć od rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,1 12 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Vlad Srakula napisał: xD aha bo to niemozliwe zebym sobie poszla na lody i usiadla na lawce No raczej watpliwe, fobik z ciebie dumbo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 6 godzin temu Magi Ty oglądałaś Czerwonego smoka Hopkins mój ulubiony aktor po mistrzowsku gra tam rasowego socjopate. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 437 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Chill napisał: Teraz jestem sweet baby. sweet baby to wytwórnia która pilnuje łołk i odpowiedniej ilości gejów z grach i filmach nie lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,1 12 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Chill napisał: Teraz jestem sweet baby. Może być przyjedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Chill napisał: Teraz jestem sweet baby. Cały czas jesteś sweetaśna w wyobraźni forumowych simpów orbiterów i napaleńców, ciekawe ilu odpala pamięciówke na twoją myśl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 134 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Vlad Srakula napisał: xD aha bo to niemozliwe zebym sobie poszla na lody i usiadla na lawce Ja też nie lubię jeść w miejscach publicznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,1 12 Napisano 6 godzin temu Dumbo strach w oczach na chacie Dumbo je loda radosnie na rynku No nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 15 Napisano 6 godzin temu Na szczęście do mnie jeszcze nikt nie walił, bo źle bym się z tym czuła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 30 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Na mnie sie mozesz rzucic, zdzira tez mozesz byc wyjeebane mam xD Dobra spadam sobie grac moja czarodziejka, papa xD Edytowano 6 godzin temu przez KochamElcie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: sweet baby to wytwórnia która pilnuje łołk i odpowiedniej ilości gejów z grach i filmach nie lubię Sweet baby inc nawet wykopowe zyeby tego nie lubio xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,1 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Chill napisał: Na szczęście do mnie jeszcze nikt nie walił, bo źle bym się z tym czuła. Ja trzepalem do oka na hossie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 15 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17,1 napisał: Ja trzepalem do oka na hossie Hahahaha do tej ćpunki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 30 Napisano 6 godzin temu Dobra spadam grac szkoda mi wieczoru na srafe mam zamiar dzisiaj do rana cala noc grac w diablo immortal a potem wyruszam do kliniki na saune parowa i plywalnie i rowerek na silce zalicze i wioslarza, dobranoc i milego wieczoru xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 128 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Chill napisał: Hahahaha do tej ćpunki xD co oni tacy najarani, czy to forum to ich jedyny kontakt z rzeczywistoscia, haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 30 Napisano 6 godzin temu Ja waliilem wiele razy myslac o klaudiuszu, ale na razie mam przerwe od walenia, bo wczoraj niezle poplywalem kraulem na basenie i na silce bylem i mi sie odechcialo walenia, wole robic rzezbe, na waleenie przyjdzie czas moze za pare tygodni, na razie nie czuje potrzeby samogwaaltu na szczescie xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 15 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Vlad Srakula napisał: co oni tacy najarani, czy to forum to ich jedyny kontakt z rzeczywistoscia, haha Leżak ma na koncie tylko związki korespondencyjne xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,1 12 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Chill napisał: Hahahaha do tej ćpunki xD Stał mi wtedy nie opadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 267 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Może się zakochałaś temu myśli kosmate masz , ale to przejściowe stany są, a praca jest lekarstwem na wszystko. Trzaskamy jakiś thriller dzisiaj żeby odpocząć od rzeczywistości Może nie wiem ale nie mogę już zaraz zwariuję, nic mi nie wychodzi a praca nie jest lekarstwem bo pogrąża mnie na dno Możemy coś oglądnąć i ty wybierasz żeby bylo co oglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 128 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Chill napisał: Leżak ma na koncie tylko związki korespondencyjne xD wielka sensacja ze ktos wyszedl na loda albo sznycla xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 4 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Chill napisał: Na szczęście do mnie jeszcze nikt nie walił, bo źle bym się z tym czuła. A skąd możesz wiedzieć chyba że nigdy nikomu siebie nie wysłałaś nawet w kawałku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,1 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Chill napisał: Leżak ma na koncie tylko związki korespondencyjne xD Można tak powiedzieć i z 10 randek Jeśli nie liczyć fwb czy poniżej 18 i kuzynki * Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 4 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie 17,1 napisał: Ja trzepalem do oka na hossie Do jakiego oka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,1 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Vlad Srakula napisał: wielka sensacja ze ktos wyszedl na loda albo sznycla xD Sznycla wkleil z gogle libedowsky potwierdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dużo pochwy w pochwie 17,1 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, One night in Mencikal napisał: Do jakiego oka Co miała w avku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie;) 30 Napisano 6 godzin temu Chcialbym byc podloga na ktorej tanczy Chill xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 4 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, KochamElcie;) napisał: Ja waliilem wiele razy myslac o klaudiuszu, ale na razie mam przerwe od walenia, bo wczoraj niezle poplywalem kraulem na basenie i na silce bylem i mi sie odechcialo walenia, wole robic rzezbe, na waleenie przyjdzie czas moze za pare tygodni, na razie nie czuje potrzeby samogwaaltu na szczescie xD O, to to. A przy okazji wyszło że kłamałes z no fap. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Megi_ona 267 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, 𝕎𝕚𝕕𝕞𝕠 napisał: Magi Ty oglądałaś Czerwonego smoka Hopkins mój ulubiony aktor po mistrzowsku gra tam rasowego socjopate. Chyba nie oglądałam, nie przypominam sobie. Może być ciekawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 15 Napisano 6 godzin temu Ale psychol xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Dużo pochwy w pochwie 17,1 napisał: Co miała w avku Klaudia? Nie kojarzę niestety może to i dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach