Leżak uniwersum 3 Napisano 2 godziny temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak uniwersum 3 Napisano 2 godziny temu To straszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak uniwersum 3 Napisano 2 godziny temu Tak mi się skulul przez to xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak uniwersum 3 Napisano 2 godziny temu Odrzucony dla alkoholika 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak uniwersum 3 Napisano 1 godzinę temu Już mi się nie chce w to gowwno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 29 Napisano 1 godzinę temu I nic cię to nie nauczyło, bo nadal piszesz do niej jak do szma.ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 234 Napisano 16 minut temu 1 godzinę temu, Leżak uniwersum napisał: Odrzucony dla alkoholika Xddd już nie piję, znudziło mi się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 29 Napisano 12 minut temu 2 minuty temu, malowany napisał: Xddd już nie piję, znudziło mi się Zasłużyłeś się na tym forum odciągając Elę od leżaka, Bóg ci zapłać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 132 Napisano 4 minuty temu 11 minut temu, malowany napisał: Xddd już nie piję, znudziło mi się No niestety, zapisałeś się w dziejach jako alkus na co najmniej 10 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 234 Napisano przed chwilą 3 minuty temu, Vlad Srakula napisał: No niestety, zapisałeś się w dziejach jako alkus na co najmniej 10 lat Muszę jakoś z tym żyć:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach