malowany 242 Napisano 14 godzin temu (edytowany) https://zapodaj.net/plik-zNufunjRGf Edytowano 14 godzin temu przez malowany 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slim Shady 3 Napisano 14 godzin temu 6 minut temu, malowany napisał: Lepiej, żebyś trzeźwy jechał, bo tutaj już jednego pijusa-kierowce uziemiliśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 242 Napisano 14 godzin temu Powodzenia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Slim Shady 3 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, malowany napisał: Powodzenia Tobie również. Bez wódy nie zdzierżysz dzieci i amfetaminy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabaZBlokadąPisania 91 Napisano 14 godzin temu Szerokiej drogi i zalecam odrobinę rozsądku 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 242 Napisano 14 godzin temu Dzieci nie mam, amfetaminy nie tykam, a wodą się brzydzę, pudło 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 32 Napisano 14 godzin temu 5 minut temu, malowany napisał: Dzieci nie mam, amfetaminy nie tykam, a wodą się brzydzę, pudło Jezu, miej go w opiece, bo on jeszcze nie wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 136 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, cane mangia cane napisał: Jezu, miej go w opiece, bo on jeszcze nie wie. powiem ci, ze nawet by mi nie przeszkadzala memusia ktora lubi sobie wypic albo cos zazyc bo by miala wiekszy luz w odbycie i moze nie bila dziedzi i zwierzat domowych jakby troche sobie popila ale to tylko ja Edytowano 14 godzin temu przez Vlad Srakula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 32 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Vlad Srakula napisał: powiem ci, ze nawet by mi nie przeszkadzala memusia ktora lubi sobie wypic albo cos zazyc bo by miala wiekszy luz w odbycie i moze nie bila dziedzi i zwierzat domowych jakby troche sobie popila ale to tylko ja Dzieci szczególnie miałyby większy luz. Taka wciągająca krajówę jak odkurzacz mamusia na pewno po kolejnej wpadce z dnia na dzień przestała i nie karmiła dziecka amfą. Nie wiesz co mówisz, twoja mama jest w porządku. Przypominam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak oryginalny 9 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Vlad Srakula napisał: powiem ci, ze nawet by mi nie przeszkadzala memusia ktora lubi sobie wypic albo cos zazyc bo by miala wiekszy luz w odbycie i moze nie bila dziedzi i zwierzat domowych jakby troche sobie popila ale to tylko ja Elka jest tylko kumata jak kreske wciągnie Jeszcze miesiąc temu miałem takie same poglądy ale widzę jak to się kończy 12 minut temu, cane mangia cane napisał: Jezu, miej go w opiece, bo on jeszcze nie wie. No Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 136 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, cane mangia cane napisał: Dzieci szczególnie miałyby większy luz. Taka wciągająca krajówę jak odkurzacz mamusia na pewno po kolejnej wpadce z dnia na dzień przestała i nie karmiła dziecka amfą. Nie wiesz co mówisz, twoja mama jest w porządku. Przypominam chciałabym miec taka psiapsi pacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 136 Napisano 13 godzin temu ciekawe czy zrobila sobie pochwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 32 Napisano 13 godzin temu Tymczasem mama Dumbo Może i ociera się o mafie, ale nie jest złą kobietą :))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 931 Napisano 13 godzin temu Never ending story... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 32 Napisano 13 godzin temu Przed chwilą, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Never ending story... Znam tylko jedną osobę poza tobą, która tak jak ty potrafi tygodniami wciągać proch. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 931 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, cane mangia cane napisał: Znam tylko jedną osobę poza tobą, która tak jak ty potrafi tygodniami wciągać proch. Masz na myśli siebie? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 32 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: Masz na myśli siebie? Nie, faceta. Co ważne - nie ma nikogo pod opieką, jest singlem. Ja po jednej nocy umieram, potem śpię trzy dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 931 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, cane mangia cane napisał: Nie, faceta. Co ważne - nie ma nikogo pod opieką, jest singlem. No to opisałeś siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 931 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, cane mangia cane napisał: Ja po jednej nocy umieram, potem śpię trzy dni. Dobra, dobra. Nie ze mną te numery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 931 Napisano 13 godzin temu 1 godzinę temu, Slim Shady napisał: Tobie również. Bez wódy nie zdzierżysz dzieci i amfetaminy I ty też zazdrosny o malowany? Masakra z wami. xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Leżak oryginalny 9 Napisano 13 godzin temu Będą razem wciągać on z dopy ona z kootasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 5 Napisano 12 godzin temu 1 godzinę temu, Vlad Srakula napisał: bo by miala wiekszy luz w odbycie i A po co ci luz w tyłku kobiety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 136 Napisano 12 godzin temu 19 minut temu, E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ napisał: No to opisałeś siebie. no wlasnie ale nikt mu glowy nie suszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 32 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Vlad Srakula napisał: no wlasnie ale nikt mu glowy nie suszy No nie wiem, nie wiem Reaktywowałem telegram ostatnio i mnie skusiło https://voca.ro/16COMa862YzU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 5 Napisano 11 godzin temu 1 godzinę temu, cane mangia cane napisał: Nie, faceta. A co babą jesteś? Obojnakiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 931 Napisano 5 godzin temu Było pite jak nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiroshi 12 Napisano 4 godziny temu Pff Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach