cane mangia cane 33 Napisano sobota o 13:22 Cybertatuś, prawol, leżak albo karzeł, ja naprawdę nie używam tych privów możecie sobie darować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 33 Napisano sobota o 13:23 A wasze dziewczyny i tak się puszczają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 42 Napisano sobota o 13:23 Ja też dostawałam po 5 blokad dziennie, więc wyłączyłam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 33 Napisano sobota o 13:33 8 minut temu, Nadija* napisał: Ja też dostawałam po 5 blokad dziennie, więc wyłączyłam xD Nie wiem po co udajesz taką świętoszkę przed cybertatkiem i innymi. No powiedz im, moderacja szybko kwiki uciszy - obiecuję. :D 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 42 Napisano sobota o 13:36 1 minutę temu, cane mangia cane napisał: Nie wiem po co udajesz taką świętoszkę przed cybertatkiem i innymi. No powiedz im, moderacja szybko kwiki uciszy - obiecuję. :D Tylko jak mam podwyższone libido. Powinnam się wtedy odciąć od netu by nikogo nie skrzywdzić xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 7 Napisano sobota o 13:39 2 minuty temu, Nadija* napisał: Tylko jak mam podwyższone libido. Powinnam się wtedy odciąć od netu by nikogo nie skrzywdzić xD To nie tajemnica, pamiętam jak chciałaś 2 naraz do dzisiaj xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 42 Napisano sobota o 13:40 Kiedyś tak, a teraz chyba pójdę do zakonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 936 Napisano sobota o 13:46 Eee to ja cie przebijam, miałam w ciągu doby około 20, każda z innego konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 42 Napisano sobota o 13:47 Od leżaka więc to się nie liczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 936 Napisano sobota o 13:49 10 pod rząd od kurdupla bo sam się przyznał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 140 Napisano sobota o 13:51 27 minut temu, cane mangia cane napisał: A wasze dziewczyny i tak się puszczają czuc przez kabel owulacje, kwik kwik oinkoink Mencikał bedziesz moj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cyberpunk_ 49 Napisano sobota o 15:53 2 godziny temu, cane mangia cane napisał: Cybertatuś, prawol, leżak albo karzeł, ja naprawdę nie używam tych privów możecie sobie darować. 2 godziny temu, Nadija* napisał: Ja też dostawałam po 5 blokad dziennie, więc wyłączyłam xD Sami sobie toksyki blokujecie, żeby mieć wymówkę do usunięcia z PW hektolitrów spermy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 7 Napisano sobota o 15:56 2 godziny temu, Nadija* napisał: Kiedyś tak, a teraz chyba pójdę do zakonu. Sto myśli na minutę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 7 Napisano sobota o 15:57 2 godziny temu, Vlad Srakula napisał: czuc przez kabel owulacje, kwik kwik oinkoink Mencikał bedziesz moj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 33 Napisano sobota o 15:59 6 minut temu, Cyberpunk_ napisał: Sami sobie toksyki blokujecie, żeby mieć wymówkę do usunięcia z PW hektolitrów spermy. Dobrze, że nie wiesz co się działo w Gdańsku. No i uważałbym na twoim miejscu, bo jak Klaudiusz puści w obieg priva i twoje choroby psychiczne, to rzeczywiście będziesz kafe trupem, mały ...usiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 7 Napisano sobota o 16:04 10 minut temu, Cyberpunk_ napisał: Sami sobie toksyki blokujecie, żeby mieć wymówkę do usunięcia z PW hektolitrów spermy. Ej K-usz wcale nie woli ćpunów i alkoholików Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cyberpunk_ 49 Napisano sobota o 16:12 7 minut temu, One night in Mencikal napisał: Ej K-usz wcale nie woli ćpunów i alkoholików Ciągnie swój do swego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 7 Napisano sobota o 16:15 3 minuty temu, Cyberpunk_ napisał: Twoje miejsce jest w burdelu albo w melinie zleżaka. Cierpliwosci może ci da... za 50 lat xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 33 Napisano sobota o 16:22 9 minut temu, Cyberpunk_ napisał: Ciągnie swój do swego. To dlatego codziennie ją nagabujesz, grozisz, szantażujesz? Rób tak dalej, działa. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 33 Napisano sobota o 16:24 6 minut temu, One night in Mencikal napisał: Cierpliwosci może ci da... za 50 lat xD A ty zamknij ryjec alkoświnio. I żryj mniej klonazepanu i wódy, to może zaczniesz pamiętać co do ciebie ludzie piszą i jakieś wnioski z tego wyciągniesz smutny cycu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 7 Napisano sobota o 16:29 1 minutę temu, cane mangia cane napisał: A ty zamknij ryjec alkoświnio. I żryj mniej klonazepanu i wódy, to może zaczniesz pamiętać co do ciebie ludzie piszą i jakieś wnioski z tego wyciągniesz smutny cycu. Ty jesteś tu najbardziej napalony na Klaudiusza ze wszystkich, dziadku. Chociaż nawet kawałka ucha nie dostałeś co dodaje sytuacji dramatyzmu. Znajdź ukrainkę w swoim wieku i ze sceny zejdź stary alkoholiku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 24 Napisano sobota o 16:40 46 minut temu, Cyberpunk_ napisał: Sami sobie toksyki blokujecie, żeby mieć wymówkę do usunięcia z PW hektolitrów spermy. W ogóle blokad nie mieli tylko to taki pretekst żeby aferę kręcić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 24 Napisano sobota o 16:41 11 minut temu, One night in Mencikal napisał: Ty jesteś tu najbardziej napalony na Klaudiusza ze wszystkich, dziadku. Chociaż nawet kawałka ucha nie dostałeś co dodaje sytuacji dramatyzmu. Znajdź ukrainkę w swoim wieku i ze sceny zejdź stary alkoholiku. Ten gość nie jest hetero już pomijając jego kompleksy i syndromy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 7 Napisano sobota o 16:48 3 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Ten gość nie jest hetero już pomijając jego kompleksy i syndromy. No ewidentnie jest też napalony na Filipa, latami wrzuca nagich kopulujących facetów i przeróbki Fifiego. Na jego miejscu bym uważał bo biseks ma teraz menopauze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 140 Napisano sobota o 16:50 Mi też blokują ale nie zwracam na to uwagi bo mi i tak niepotrzebna ta skrzynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cane mangia cane 33 Napisano sobota o 16:51 18 minut temu, One night in Mencikal napisał: Ty jesteś tu najbardziej napalony na Klaudiusza ze wszystkich, dziadku. Chociaż nawet kawałka ucha nie dostałeś co dodaje sytuacji dramatyzmu. Znajdź ukrainkę w swoim wieku i ze sceny zejdź stary alkoholiku. Dlaczego jeszcze żaden nawalony myśliwi cię z dzikiem nie pomylił? Przez chwilę zamierzałem ci wypunktować braki w logice wieprzu, ale to się mija z celem, bo do jutra i tak zapomnisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 140 Napisano sobota o 16:52 Olac ich oni cię nienawidzą bo szukają dziewczyny a maja mniejsze sukcesy więc będą tępić dla zasady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 24 Napisano sobota o 16:53 Przed chwilą, cane mangia cane napisał: Dlaczego jeszcze żaden nawalony myśliwi cię z dzikiem nie pomylił? Przez chwilę zamierzałem ci wypunktować braki w logice wieprzu, ale to się mija z celem, bo do jutra i tak zapomnisz. A właśnie z tą nadwagą to nie przypadkiem znowu projektujesz, bo masz z tym problem i sądząc po twoim trybie życia bez żadnego ruсhu skoro musisz obrobić dwa fora i dziesiątki multikont. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 7 Napisano sobota o 16:56 2 minuty temu, Vlad Srakula napisał: Olac ich oni cię nienawidzą bo szukają dziewczyny a maja mniejsze sukcesy więc będą tępić dla zasady. Japa tam. Zapłata najtańszym tirówkom za loda czy seks z kolegami to żaden sukces. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadija* 42 Napisano sobota o 16:58 Przykro się to czyta, bo mogłabym z każdym pogadać, ale nie po to by potem się oskarżać i pisać oszczerstwa. To już lepiej izolować się od takich ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach