BOMBSTER84 0 Napisano 6 godzin temu KRAKÓW 26 STYCZNIA - RESTAURACJA W "COGITONIE" - GODZ. 16:00 - ZAPRASZAMY !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 85 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BOMBSTER84 napisał: KRAKÓW 26 STYCZNIA - RESTAURACJA W "COGITONIE" - GODZ. 16:00 - ZAPRASZAMY !!!! Będziemy z libkiem. Mogą być aktualni studenci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BOMBSTER84 0 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, pipistrella napisał: Będziemy z libkiem. Mogą być aktualni studenci? jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 85 Napisano 6 godzin temu Libedowski rezerwuj czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 9 Napisano 6 godzin temu nie wpadne nie stac mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 931 Napisano 6 godzin temu Absolwentów, jak to brzmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BOMBSTER84 0 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, BOMBSTER84 napisał: KRAKÓW 26 STYCZNIA - RESTAURACJA W "COGITONIE" - GODZ. 16:00 - ZAPRASZAMY !!!! "COGITEON" - LITERÓWKA MI SIĘ WKRADŁA... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BOMBSTER84 0 Napisano 6 godzin temu https://cogiteon.pl/wizyta/restauracja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BOMBSTER84 0 Napisano 6 godzin temu ilu Was będzie bo niewiem czy się zmieścimy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 85 Napisano 6 godzin temu A to jakas stołówka? Czemu tam akurat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pipistrella 85 Napisano 6 godzin temu W sumie dobrze ze stołówka i piszą ze mogą przyjeżdżać wycieczki szkolne, libed lubi marudzić to pewnie będzie jakies menu dla dzieci dla niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalinka112 3 Napisano 6 godzin temu F/i/u/t/a mi trzeba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 9 Napisano 6 godzin temu to sobie naryysuj i bedziesz miala fiuuta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalinka112 3 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, KochamElciee;) napisał: to sobie naryysuj i bedziesz miala fiuuta Nieee. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 9 Napisano 6 godzin temu inaczej nie bedziesz miala fiuuta niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kalinka112 3 Napisano 5 godzin temu https://zapodaj.net/plik-DAlwrQP2Ee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 136 Napisano 5 godzin temu F/iut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 136 Napisano 5 godzin temu 56 minut temu, KochamElciee;) napisał: inaczej nie bedziesz miala fiuuta niestety Możesz pokazać foto wszystkim też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 9 Napisano 5 godzin temu nikomu nie pokazuje kiedys mnie panna kwikernes blagala o foto to jej nie wyslalem to sie obrazila na mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach