Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
ruska agentura

TikTok zablokowany w USA

Polecane posty

2 godziny temu, KochamElciee;) napisał:

ja to tylko na srafe siedze i irc i czuje sie jak przegryw i nie wiem czemu bo z zadnych social mediow nie korzystam i jutubow

Moze dlatego, ze nie robisz w zyciu nic pozytecznego co by zaowocowalo na przyszlosc. Tez bym sie tak czula marnując mlode lata.

Przynajmniej nie pije nie cpam i nie pale i nie.robie nic nielegalnego wiec nie mozna powiedziec ze marnuje zycie

No ok wczorsj wypilem 3 butelki wina przez cala noc albo zapalilem sobie papierosa, czasem sie zdarzy... xD

Zaba Monika wczoraj 70 minut bylem na basenie i plywalem kraulem bez przerwy 110 odcinkow.dla mnie to juz.cos, a rok temu po jednym odcinku juz.nie moglem oddychac

46 minut temu, KochamElciee;) napisał:

Zaba Monika wczoraj 70 minut bylem na basenie i plywalem kraulem bez przerwy 110 odcinkow.dla mnie to juz.cos, a rok temu po jednym odcinku juz.nie moglem oddychac

A ja wczoraj jadłem kanapkę i wchodziłem po schodach. Masa ludzi ćwiczy, ale również robią coś wartościowego ze swoim życiem

no to za duzo sie nie narobiles ze wchodziles po schodach nie wiem czemu to powornujesz do plywania kraulem codziennie na basenie to dobre dla zdrowia

na silownie tez chodze, w ogole duzo mi z ud zeszlo po tym wczorajszym plywaniu a wstep na basen mam codziennie od rana do wieczora xD

Jak tiktok spadnie to coś innego bardziej się rozwinie, albo ludzie znajdą sposób żeby z niego korzystać, albo jeszcze się okaże że ban zejdzie. Tiktok nie jest konkurencją dla YT, w sumie to nic nie jest poważną konkurencją, bo nic nie jest w stanie zastąpić tego portalu, jest za bardzo rozwinięty.

2 minuty temu, KochamElciee;) napisał:

no to za duzo sie nie narobiles ze wchodziles po schodach nie wiem czemu to powornujesz do plywania kraulem codziennie na basenie to dobre dla zdrowia

Bo to zwykła czynność, nie nadaje ona wartości twojemu życiu, poprawia tylko twoje samopoczucie oraz zdrowie

11 minut temu, KochamElciee;) napisał:

no tak dla was wartosciowe to chodzic do pracy i zarabiac pieniadze jak nie ma zarobku to niewartosciowe 😄

Nie dziwię się że czujesz się tak jak wspomniałeś xD

6 minut temu, KochamElciee;) napisał:

no tak dla was wartosciowe to chodzic do pracy i zarabiac pieniadze jak nie ma zarobku to niewartosciowe 😄

Basen jest spoko, ale to tylko sport rekreacyjny. Gdybys sie zająl czyms pozytecznym to przynajmniej mialbys jakas nadzieję na przyszlosc i jakis cel w zyciu.

od basenu sie niezle rzezba robi i sylwetka 😄

przynajmniej pracuje nad tym, zeby pieknie wygladac i zrobic sobie piekna rzezbe w 2025 😄 silownia to tez spoko sprawa 😄

no za duzo czasu spedzam w samtnosci wsrod ludzi sie lepiej czuje

przyjaciele mi mowia ze jestem pieknym chlopakiem i zebym sie cieszyl z tego kim jestem 😄

niedluigo jak tak dalej bedfe plywal to bede mogl kraulem plywac godzinami bez przerwy 😄

zrobcie to samo bo siedziec przy komputerku albo jechac gdzies na rowerze czy po schodach wejsc to zaden wyczyn 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się