salceson 3 Napisano 6 godzin temu (edytowany) szkoda, że cyberpunk nie zobaczy, bo o tej porze jest już przypięty pasami do łóżka w psychiatryku, a temat zaraz zniknie, bo admin zapomniał wyłączyć autocenzora xD https://oshi.at/Nqnu/CPkw.jpg Edytowano 6 godzin temu przez salceson Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 18 Napisano 6 godzin temu To chyba nie ona bo biedacki kaloryfer w tle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 18 Napisano 5 godzin temu Piec kaflowy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 18 Napisano 5 godzin temu Ja tez nie grzeje zimno mi nie przeszkadza mieszkalem zima w namiocie w lesie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 437 Napisano 5 godzin temu nie jest gruba a te kaloryfery są lepsze niż nowe o ile nie są przerdzewiałe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bawidamek z Szczywilka 437 Napisano 5 godzin temu miedź jest lepsza ale kaloryfery żeliwne te stare Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 6 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, salceson napisał: pasami Świnia jesteś mun nawet jeśli to nie ona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 6 Napisano 5 godzin temu 20 minut temu, KochamElciee;) napisał: To chyba nie ona bo biedacki kaloryfer w tle Napisał kompletny gołodüpiec... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 18 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, One night in Mencikal napisał: Napisał kompletny gołodüpiec... A ty czego chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 11 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, KochamElciee;) napisał: A ty czego chcesz? Pewnie poobrażać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 6 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Pewnie poobrażać. A co cię tak oburzyło? Jesteś gruba? To sobie bądź, ja ci nie zabraniam Edytowano 5 godzin temu przez One night in Mencikal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 6 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, KochamElciee;) napisał: A ty czego chcesz? Żebyś zmądrzał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, One night in Mencikal napisał: A co cię tak oburzyło? Jesteś gruba? To sobie bądź, ja ci nie zabraniam Haha ja gruba? nigdy nie byłam gruba. Ty obrażasz tutaj innych wiec mówię że chcesz obrażać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 6 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Haha ja gruba? nigdy nie byłam gruba. Ty obrażasz tutaj innych wiec mówię że chcesz obrażać. Jak obrażam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 11 Napisano 5 godzin temu 13 minut temu, One night in Mencikal napisał: Jak obrażam? Obrażasz np. Tekst żebyś zmądrzał obraża, tak samo żeby ktoś nie żarł paczkow I pewnie inne są tęczy co piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 18 Napisano 5 godzin temu Nie musze zmadrzec natomiast mam zamiar zrobic sobie sylwetke i kondycje marzen dla mej przyszlej ukochanejnw 2025 xD Ide spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salceson 3 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Obrażasz np. Tekst żebyś zmądrzał obraża, tak samo żeby ktoś nie żarł paczkow I pewnie inne są tęczy co piszesz. Widzisz Jeży, już dostałaś bana. Tak się kończy zadawanie ze Świrmokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, salceson napisał: Widzisz Jeży, już dostałaś bana. Tak się kończy zadawanie ze Świrmokiem Że świrmokiem to moze i tak ale z Promyczkiem to nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 11 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, KochamElciee;) napisał: Nie musze zmadrzec natomiast mam zamiar zrobic sobie sylwetke i kondycje marzen dla mej przyszlej ukochanejnw 2025 xD Ide spac Jasne że nie musisz dobranoc. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 6 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 26 minut temu, Onaaaa napisał: Obrażasz np. Tekst żebyś zmądrzał obraża, tak samo żeby ktoś nie żarł paczkow I pewnie inne są tęczy co piszesz. Ale co ty w ogóle wypisujesz, liczy się kontekst, a kontekst jest taki że fifi napisał bzdurę, którą tylko podsumowałem. Zresztą mam gdzieś twoje humory, idź sobie do Widmoka czy tam simpuje fifiiemu a mi daj spokój. Edytowano 4 godziny temu przez One night in Mencikal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 138 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Bawidamek z Szczywilka napisał: nie jest gruba a te kaloryfery są lepsze niż nowe o ile nie są przerdzewiałe to na pewno nie Klaudiusz Moon lubi wkladac kij w mrowisko zeby Bice i innych wywolywac fejkowymi fotami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 6 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 5 minut temu, Vlad Srakula napisał: to na pewno nie Klaudiusz Moon lubi wkladac kij w mrowisko zeby Bice i innych wywolywac fejkowymi fotami Tego nie ustalimy czy to ona, ale bez względu na to kto to pozer robi jej krzywdę imo. Edytowano 4 godziny temu przez One night in Mencikal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vlad Srakula 138 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, One night in Mencikal napisał: Tego nie ustalimy czy to ona, ale bez względu na to kto to pozer robi jej krzywdę imo. etam bez przesady. Klaudiusz chyba nie az taki wrazliwy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 18 Napisano 4 godziny temu To nie bzdura watpie ze w chacie mialaby takie kaloryfery rodem z komunistycznej polski baraki 40m2 w wiezowcach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Vlad Srakula napisał: etam bez przesady. Klaudiusz chyba nie az taki wrazliwy xD Tego się nie da do końca wyczuć przez sieć lecz wydaje się dość wrażliwa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łysy z grzywką 0 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, One night in Mencikal napisał: Tego się nie da do końca wyczuć przez sieć lecz wydaje się dość wrażliwa... następny nick załóż - wazeliniarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jukon tworki welcome 2 Napisano 4 godziny temu 31 minut temu, Onaaaa napisał: Jasne że nie musisz dobranoc. Będziesz musiała znaleźć nowego promyczka, bo tu już nie pogadasz, włączono na nowo automat kasujący, każdy wyklika rozmowy widmoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 6 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, jukon tworki welcome napisał: Będziesz musiała znaleźć nowego promyczka, bo tu już nie pogadasz, włączono na nowo automat kasujący, każdy wyklika rozmowy widmoka Niech sp... na Messenger albo gadu gadu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One night in Mencikal 6 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, łysy z grzywką napisał: następny nick załóż - wazeliniarz. Na tak najlepiej kogoś zgnoic, wrzucić nudesy i pisać że to ona... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łysy z grzywką 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, One night in Mencikal napisał: Na tak najlepiej kogoś zgnoic, wrzucić nudesy i pisać że to ona... tego nie napisałem, po prostu zwykle ją wyzywasz a dzisiaj wielki obrońca. border ci sie właczył tradycyjnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach