Abram88 0 Napisano Styczeń 21, 2025 Hejka! Planuję urządzić domową siłownię i szukam inspiracji. Co warto mieć w pierwszej kolejności, żeby treningi były efektywne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hann 0 Napisano Styczeń 23, 2025 Zrezygnowałem z klasycznej siłowni na rzecz domowej i nie żałuje. Już trochę sprzętu mam od k-sporta, który jest polskim producentem, z solidnym wykonaniem i dobrą jakością. A z racji, że idą święta, i żeby żona się nie czepiała, że dokupuje coś znowu, zamawiam jej ten fotel k-sport.com.pl/product-pol-222-Drazek-Porecz-zewnetrzny-do-podciagania-uchwyt-na-worek-Ogrodowy-street-workout-KSOZ004.html - na wiosne wystawi go sobie na taras - a ja dzięki temu dołożę klatkę i parę innych rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chris144 0 Napisano Luty 2, 2025 Na początek wystarcżą wolne ciężary w postaci hantli, sztangi do wyciskania oraz sztangi łamanej do ćwiczeń ramion. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemnicza brunetka 139 Napisano Luty 15, 2025 Zamiast silowni zadbaj o duszę, spowiedź z całego życia. Masturbacja to grzech ciężki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach