Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Krycha88

Bezpieniężny Corky z Podlasia już nawet żele do plastikowej waginy kupuje na raty

Polecane posty

34 minuty temu, Krycha88 napisał:

oczywiście nie będzie miał z czego spłacić 🤣

Ile lat ma ta cała kiełbasa ? Bo na tym zjęciu co koedys latało wygladala na 46, a na tym teraz 20cos-30cos - jakby corka tej z poprzedniego zdjęcia. to jest jedna i ta sama osoba? Bo rysy twarzy sie jakby zgadzają 😀

kompletne nieprzydatna rzecz dla singla. jeszcze żeby z jakąś panienką się zabawiał, to zakup uzasadniony.

1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie tak napisał:

A wtedy po co przecież lachony produkują śluz i sline 

czasem się przydaje jak tego jest za mało 😄

6 minut temu, kris888 napisał:

kompletne nieprzydatna rzecz dla singla. jeszcze żeby z jakąś panienką się zabawiał, to zakup uzasadniony.

Co myślisz o stworzeniu systemu minimalist rutyny sprzątania i lądowania urządzeń w każdą sobotę po osiągnięciu perfekcji w minimalist 

1 minutę temu, Dużo pochwy w pochwie tak napisał:

Co myślisz o stworzeniu systemu minimalist rutyny sprzątania i lądowania urządzeń w każdą sobotę po osiągnięciu perfekcji w minimalist 

Jak się samemu mieszka, to sprzątanie raz w tygodniu wystarczy, może nawet rzadziej. Dobry pomysł z tym ładowaniem.

Też zależy ile każde urządzenie trzyma, jedne mogą dłużej, inne krócej.

musze poprosić argena aby zrobił mi grafik masturbacji bo bedąc zbieraczem złomu jest niewątpliwie ekspertem w tej dziedzinie 

3 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie tak napisał:

3800 mi dali jak nie będzie z czego oddam ipada pro i olac 

jak dali? skąd dali?

2 minuty temu, Dużo pochwy w pochwie tak napisał:

No ze sztuczna pochwe się zabawiam 

to nie to samo co z realną, ty jako że masz fwb, powinieneś to wiedzieć.

wymyśliłem sobie stypiare, ale to dla mnie dobrze bo w każdy piątek muszę udawać że mnie nie ma teraz i dzięki temu jestem na chwilę odłączony od forum 

1 minutę temu, łysy z grzywką napisał:

80k ludzi oglądneło jak jakiś tępak ściera kurze. swiat upada

SZTUCZNOM PUSE WIENCEJ BO 132K 

1 minutę temu, jamam napisał:

SZTUCZNOM PUSE WIENCEJ BO 132K 

no lezak jakby pomyslal to by zarabial pare zlotych na tym bzykaniu teog plastiku

ciekawe czy jest juz na swiecie jakis tester tego 😄

incele nie maja co robic by sobie go ogladali jak hebluje te plastiki

9 minut temu, łysy z grzywką napisał:

80k ludzi oglądneło jak jakiś tępak ściera kurze. swiat upada

To typowy content, w którym sprzątanie jest tylko pretekstem dla prezentacji po prostu du.py i idealnego ciała 😉 Oraz standardu życia też. Natomiast nie tylko incele jak leżak lubią taką zawartość prostą, ja np. lubię zerknąć na przyjemne filmiki o sprzątaniu i ładne wnętrza, to kojące i znane z życia 😉

Tyle, że leżak się z tym utożsamia i wierzy we wszystko (ta laska równie dobrze może nagrywać u swoich pracodawców, będąc tam sprzątaczką co weekend) oraz sądzi, że to jakoś jego odzwierciedla (na przykład próbuje łowić łanie na ten filmik, pewnie myśli, że mieszkanie ma podobne oraz chora łania będzie takie miała u niego życie :D).

7 minut temu, łysy z grzywką napisał:

no lezak jakby pomyslal to by zarabial pare zlotych na tym bzykaniu teog plastiku

ciekawe czy jest juz na swiecie jakis tester tego 😄

incele nie maja co robic by sobie go ogladali jak hebluje te plastiki

Co z naszym zakładem?

1 minutę temu, selkie napisał:

To typowy content, w którym sprzątanie jest tylko pretekstem dla prezentacji po prostu du.py i idealnego ciała 😉 Oraz standardu życia też. Natomiast nie tylko incele jak leżak lubią taką zawartość prostą, ja np. lubię zerknąć na przyjemne filmiki o sprzątaniu i ładne wnętrza, to kojące i znane z życia 😉

Tyle, że leżak się z tym utożsamia i wierzy we wszystko (ta laska równie dobrze może nagrywać u swoich pracodawców, będąc tam sprzątaczką co weekend) oraz sądzi, że to jakoś jego odzwierciedla (na przykład próbuje łowić łanie na ten filmik, pewnie myśli, że mieszkanie ma podobne oraz chora łania będzie takie miała u niego życie :D).

ale ja wiem ze ten obcisły strój nie jest przypadkiem i ze ludzie na te portale wchodza glownie po to zeby du.py ogladac ale i tak mozna je ogladac w roznej konwencji wiec nadal scieranie kurzy mnie dziwi.

skoro dla ciebei ten filmik jest kojacy to nie mam wiecej pytan i dziekuje za odpowiedz bo nie wpadlbym na to. lezak sie utożsamia z tym gosciem ktory jest w rpact i go nie ma na filmiku a ty jak rozumiem z tym pomaranczowym tep.akiem ktory sie nadaje tylko do scierania kurzu ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się