KochamElciee;) 23 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Haha https://i.ibb.co/yntX1cr/20250123-154044.jpg Edytowano 4 godziny temu przez KochamElciee;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BOMBSTER84 2 Napisano 3 godziny temu "GRUBO" XDDDDD LOOOOOOOOOOL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 23 Napisano 3 godziny temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 32 Napisano 3 godziny temu Suchoklates wymoczony. Cóż za paradoks. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 23 Napisano 3 godziny temu Ale laseczki lubia moja suchoklates chyba xD Mam 185cn wzrostu dobra uciekam, papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 23 Napisano 1 godzinę temu calusek dla dziewczyny z recepcji xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jamnik34 0 Napisano 1 godzinę temu 17 minut temu, KochamElciee;) napisał: calusek dla dziewczyny z recepcji xD COŚ CZUJE ŻE JUTRO ZAMOCZYSZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 23 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Jamnik34 napisał: COŚ CZUJE ŻE JUTRO ZAMOCZYSZ no mozliwe ze ja i dziewczyna z recepcji sie umowimy i wymienimy numerami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jamnik34 0 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, KochamElciee;) napisał: no mozliwe ze ja i dziewczyna z recepcji sie umowimy i wymienimy numerami DZIEWCZYNA Z RECEPCJI WRESZCIE CIĘ ROZPRAWICZY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 23 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Jamnik34 napisał: DZIEWCZYNA Z RECEPCJI WRESZCIE CIĘ ROZPRAWICZY mozliwe, ale ona chyba na moj widok przezywa szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 23 Napisano 1 godzinę temu widziala mnie nagiego w samych slipkach jak biore prysznic sobie, albo jak leze sobie rozlozony w saunie finskiej tez i w ogole na majtki i jajca tez mi patrzyla pewno xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 249 Napisano 1 godzinę temu Nudne te foty, wszystkie na jedno kopyto. Efektów siłowni coś nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 23 Napisano 1 godzinę temu bo ja sie relaksuje codziennie sauna i sobie plywam troche jak nudne to zrob lepsze to sie zainspiruje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 23 Napisano 1 godzinę temu mam chora reke, bo zlamalem sobie nadgarstek i mam blache w kosci nie moge podnosic ciezarow ale ty mozesz wiec podnos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 249 Napisano 46 minut temu Nie chce mi się na chwilę obecną:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElciee;) 23 Napisano 38 minut temu no ja wczoraj chcialem na wioslarza i rowerek ale nie mialem krotkich spodenek, dzisiaj butow i w ogole xD ale plywanie mi wystarczy ostatnio zaczalem plywac fajnie jest jak wbijam na sauna parowa a potem ho pdo basenu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malowany 249 Napisano 3 minuty temu W jakim celu chodzisz na siłownię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach