One night in Mencikal 7 Napisano 2 godziny temu (edytowany) https://pliki.ppe.pl/storage/ccdddcca0a2efb2c87d3/ccdddcca0a2efb2c87d3.jpg Edytowano 2 godziny temu przez One night in Mencikal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 111 Napisano 2 godziny temu Gdzieś koło 100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BOMBSTER84 2 Napisano 2 godziny temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 886 Napisano 2 godziny temu Odpowiedź numer 6. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 111 Napisano 2 godziny temu W ogóle brawo za zaskoczenie, bo spodziewałam się kolejnego zestawu grubych i chudych bab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 111 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, przewr(l)otna napisał: Odpowiedź numer 6. Bo ty masz Nokię 3310 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 886 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Caryca cukrowa napisał: Bo ty masz Nokię 3310 Chciałabym. Niestety stacjonarnym zdjęć nie da się zrobić. Info z pierwszej ręki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 111 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Chciałabym. Niestety stacjonarnym zdjęć nie da się zrobić. Info z pierwszej ręki. A masz chociaż bezprzewodowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 886 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: A masz chociaż bezprzewodowy? Pod moją strzechę takie cuda techniki jeszcze nie dotarły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 111 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Pod moją strzechę takie cuda techniki jeszcze nie dotarły Jeśli wam maszty telefonii komórkowej wpadają w doły pokopalniane to co się dziwić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 886 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: Jeśli wam maszty telefonii komórkowej wpadają w doły pokopalniane to co się dziwić. Gdzie tam. To my robimy podkopy, bo fale elektromagnetyczne to samo zuo! Można zachorować na raka albo być impertynentem. Czy impotentem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 111 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Gdzie tam. To my robimy podkopy, bo fale elektromagnetyczne to samo zuo! Można zachorować na raka albo być impertynentem. Czy impotentem Toż to immersyjne imponderabilia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 886 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca cukrowa napisał: Toż to immersyjne imponderabilia. No. U mnie też już ciemno i zimno 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 111 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, przewr(l)otna napisał: No. U mnie też już ciemno i zimno Trafiona, zatopiona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 886 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca cukrowa napisał: Trafiona, zatopiona Gdybym miała laptoka albo smarkofona, to bym se sprawdziła o czym do mnie mówisz a tak to ino o pogodzie mi pozostało. Jestem dzisiaj nabuzowana z powodu przegranej Igi. Przejdzie mi do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 111 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, przewr(l)otna napisał: Gdybym miała laptoka albo smarkofona, to bym se sprawdziła o czym do mnie mówisz a tak to ino o pogodzie mi pozostało. Jestem dzisiaj nabuzowana z powodu przegranej Igi. Przejdzie mi do jutra A jak ty do mnie nadajesz? Zakupiłaś u BL internet myślowy?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przewr(l)otna 886 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Caryca cukrowa napisał: A jak ty do mnie nadajesz? Zakupiłaś u BL internet myślowy?! Dlaczego u niego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 111 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, przewr(l)otna napisał: Dlaczego u niego? Bo on zawsze z tego korzystał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̗̭̝͜ḽ̖̭͜c̜͇̗̪̭͢i̱͙̙͍͖͜a͢ 938 Napisano 11 minut temu Najlepsze jest to, źe widziałam tego mema na fb około rok temu. Pierwsza moja myśl jaka była to kiedy bicu trafi też na tego mema i na bank odrazu wstawi na kafeterii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach