Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
nowy swir

spieeerdoliny

Polecane posty

same spieerdoliny tu i chociaz zeby to bylo smieszne, a to jest zalosne i zenujace, pisze to zeby jakas ...olina weszla w gadke ze mna ale nawet na tyle was nie stac peezdy. wszystkich tu na was szczam, nic nie jestescie warci.

juz nawet nie chce mi sie wymianiac nikami, a bym mogl popociskac was ze te forum by opustoszalo na pol roku. ale mi serca brak tak was cisnac

tu kuuurwa nawet czytac was nie mozna, bo to nawet nie bawi tylko wkuurwia, jeden ruhal, drugiego kasjerka sie usmiechnela, potem cos pieerdoli ze wniesienie mebla to jest loteria, czyli ze co dobra wola kuriera? ... 40 zl masz usluge dodatkowa wniesienie bydlaku jeeebany. bedzie pieerdolil ze wniesienie to loteria.

Metody dostawy

Dostawa własnym transportem

W MIRJAN24 produkty dostarczamy własnym transportem na terenie całego kraju. Sprawna sieć dystrybucji bazuje na rozbudowanej flocie ponad 280 samochodów ciężarowych i dostawczych. Każdego dnia nasi kierowcy przemierzają setki kilometrów, żeby jak najszybciej dostarczyć Ci zamówione online meble. O dynamiczny przebieg realizacji tego procesu dba również zespół logistyków, którzy codziennie analizują sytuację na drogach, wyznaczając jak najkrótszą trasę do Twojego domu. Takie zaplecze pozwala nam na realizacje zamówień i dostarczanie produktów w coraz krótszym czasie. Twoja wygoda jest dla nas priorytetem, dlatego nasza dostawa obejmuje transport mebli do pierwszych drzwi wejściowych.

5 minut temu, nowy swir napisał:

tu kuuurwa nawet czytac was nie mozna, bo to nawet nie bawi tylko wkuurwia, jeden ruhal, drugiego kasjerka sie usmiechnela, potem cos pieerdoli ze wniesienie mebla to jest loteria, czyli ze co dobra wola kuriera? ... 40 zl masz usluge dodatkowa wniesienie bydlaku jeeebany. bedzie pieerdolil ze wniesienie to loteria.

Nie ma takiej usługi zadzwoń się spytaj ja dzwoniłem 

Przed chwilą, Leżak oryginalny napisał:

Metody dostawy

Dostawa własnym transportem

W MIRJAN24 produkty dostarczamy własnym transportem na terenie całego kraju. Sprawna sieć dystrybucji bazuje na rozbudowanej flocie ponad 280 samochodów ciężarowych i dostawczych. Każdego dnia nasi kierowcy przemierzają setki kilometrów, żeby jak najszybciej dostarczyć Ci zamówione online meble. O dynamiczny przebieg realizacji tego procesu dba również zespół logistyków, którzy codziennie analizują sytuację na drogach, wyznaczając jak najkrótszą trasę do Twojego domu. Takie zaplecze pozwala nam na realizacje zamówień i dostarczanie produktów w coraz krótszym czasie. Twoja wygoda jest dla nas priorytetem, dlatego nasza dostawa obejmuje transport mebli do pierwszych drzwi wejściowych.

i to jest loteria?

Nie ma takiej usługi zadzwoń się spytaj ja dzwoniłem 

no przeciez pisales ze to jest loteria? zjeeebie jeeebany, a wyraznie napisane ze wniesienia nie ma.

ja ci mowie albo jest pod drzwi, ablo wniesienie za doplata a ty pisales ze to jest loteria

Jak wreszcie znalazłem leżanke z wniesieniem to 3000zl około zamiast 600-1200

to koszt lezanki nie wniesienia, widocznie firma premium ty ...olino.

nikt nie bedzie pobieraz prawie 2 kola za wniesienie.

Przed chwilą, nowy swir napisał:

no przeciez pisales ze to jest loteria? zjeeebie jeeebany, a wyraznie napisane ze wniesienia nie ma.

ja ci mowie albo jest pod drzwi, ablo wniesienie za doplata a ty pisales ze to jest loteria

Loteria w sensie zbiór wszystkich firm w Polsce z meblami jak oferujom wniesienie nie produkujom lezanek np itd

1 minutę temu, Leżak oryginalny napisał:

Znajdź mi leżanke z usługą wniesienia do 1500

ty kuuurwo nawet nie rozumiesz co sie do cb pisze, ty piszesz loteria czyli albo bedzie wniesienie albo nie bedzie.

ja ci mowie ze jak nie ma opcji wniesienia to nie ma wniesienia, a jak jest opcja wniesienia za doplata, to jest wniesienie,

ty jeeebany mungole durny. nie czaisz nawet podstaw. nie umiesz doczytac czy bedzie wniesienie, czy za oplata, czy nie bedzie i nazywasz to loteria ze albo bedzie albo nie bedzie ??? jak juz powiedzialem taka glupota nikogo nie smieszy, albo jestes wybitnym deeebilem albo w chuuuj z...onym trollem. az bym ci w ryyyj zajeebal teraz bo cenie sobie dobry trolling

• Haha 1

2 minuty temu, Leżak oryginalny napisał:

Loteria w sensie zbiór wszystkich firm w Polsce z meblami jak oferujom wniesienie nie produkujom lezanek np itd

teraz odwracaj kota ogonem, nic co widzisz i mozesz przeczytac czy wnosza czy nie wnosza nie bedzie loteria... mylisz pojecia loteria z czyms innym, ale czego sie spodziewac po deeebilu. wkrotce bedziesz plakal, i ja wypieerdalam z forrum bo nie chce byc tego swiadkiem. bo by mnie to tylko przygnebilo.

1 minutę temu, nowy swir napisał:

ty kuuurwo nawet nie rozumiesz co sie do cb pisze, ty piszesz loteria czyli albo bedzie wniesienie albo nie bedzie.

ja ci mowie ze jak nie ma opcji wniesienia to nie ma wniesienia, a jak jest opcja wniesienia za doplata, to jest wniesienie,

ty jeeebany mungole durny. nie czaisz nawet podstaw. nie umiesz doczytac czy bedzie wniesienie, czy za oplata, czy nie bedzie i nazywasz to loteria ze albo bedzie albo nie bedzie ??? jak juz powiedzialem taka glupota nikogo nie smieszy, albo jestes wybitnym deeebilem albo w chuuuj z...onym trollem. az bym ci w ryyyj zajeebal teraz bo cenie sobie dobry trolling

Loteria w tym sensie że gdy znajdziesz sklep meblowy to nie wiadomo czy 

- Mają lezanki 

- Oferujom wniesienie w transporcie nawet za dopłatą 

Zanim przeczytasz ofertę na stronie internetowej 

13 minut temu, Leżak oryginalny napisał:

o tym mowie jestes taka spieerdolina co kanapy nie umie zamowic i wiedziec czy ma sam dzwigac czy mi wniosa, i siedzi od rana stresuje sie ze sie nie wyspi, potem sie meczy jak ma sie ubrac zeby "do kuriera z golym kuuutasem nie wyjsc" i na sam koniec nie wiem czy mu wniosa te "lezanke" pieeeerrdolona czy nie.  az sie odechciewa tu siedziec z wami psycholami ulomnymi

• Haha 2

8 minut temu, Leżak oryginalny napisał:

A ty napisałeś że teraz wszystkie mebowe wniesienie i to standard gowwno... 

nic takiego nie pisalem

8 minut temu, Leżak oryginalny napisał:

Ikea jest spoko a reszta to loteria 

to jedyne meble na ktore cie stac bogaczu jeeebany hahhaahaaaa ikea, knord hjutzen, bleck and white, to wszystko sieciowki ty zjeebie ulomny.

meble sie robi na zamowienie u stolarza z prawdziwego drewna nie sklejki, a ty traktujesz te chuuujstwa jako meble i wyznacznik statusu, beka z ciebie odklejencu

milioner na meblach z ikea smiech na sali kuuurwa z kim ja tu siedze po nocach xDDD

do mac donalda idz i napisz ze jadasz w wytwornych restauracjach ty odklejencu jeeebany xD ale sa takie patusy ze mac donald uznaja za status spoleczny xDDDDD

• Haha 1

10 minut temu, nowy swir napisał:

nic takiego nie pisalem

to jedyne meble na ktore cie stac bogaczu jeeebany hahhaahaaaa ikea, knord hjutzen, bleck and white, to wszystko sieciowki ty zjeebie ulomny.

meble sie robi na zamowienie u stolarza z prawdziwego drewna nie sklejki, a ty traktujesz te chuuujstwa jako meble i wyznacznik statusu, beka z ciebie odklejencu

Typowa sieciówka dla biedaków umysłowych pokroju leżaka.

Za dopłatą często też nie chcą, trzeba latać po sąsiadach.

29 minut temu, Leżak oryginalny napisał:

Po prostu jestem zmęczony a te epitety są zbędne wrażenia nie robisz wkleic twój gruby rýj z palcami?

ale on ma racje nawet on mimo ze rozumem nie grzeszzy wie jak swiat wyglada ze placisz to masz wniesienie i tyle a jak nie placisz to nie masz ty bys chcial jak z allegor kupic cos za 5zl pokombinowac i dokupic cos zeby oddac po to zeby miec paczke za darmo 😄 a firmy meblowe to nie allegro oni nie pozwalaja na to zebys kupil najtansze lozko za 100zl i dokupil cos za 2000 po to zeby oddac a oni wniosa ci i jeszcze to drozsze pozniej zabiora jak bedziesz oddawal 😄

jestes odklejony idz do psychiatry w koncu po leki

dasz menelom 500zl to beda od 5 rano do wieczora pod twoimi drzwiami stali i jak zadzwoni kurier to ci wniosa to lozka zaden problem

napisz po prostu nie mam kasy boje sie ludzi chce kupic natansze z olx i zeby mi ktos wniosl i nie ma frtajera ktory mi za 100zl sprzeda przywiezie i wniesie 😄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się