Poziomeczka 28 Napisano 2 godziny temu Zlew i Kinia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poziomeczka 28 Napisano 1 godzinę temu JetesCe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tajemnicza brunetka 124 Napisano 1 godzinę temu Nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 119 Napisano 1 godzinę temu Taaaak. Wróciłam w lumpów w Lidlu za sweter, golf i gacie sportowe 36.29 zł zamiast 114.88 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poziomeczka 28 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 119 Napisano 51 minut temu Czy którejś z Was dzieci lub Wy same nosiłybyście bluzę z Hello Kitty na zewnątrz? Dla mnie to lekki odlot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GabrielaNowicki 1105 Napisano 22 minuty temu 25 minut temu, Wesoła Merry napisał: Czy którejś z Was dzieci lub Wy same nosiłybyście bluzę z Hello Kitty na zewnątrz? Dla mnie to lekki odlot Mam córkę 3 lata posiada dres z hello kitty, otrzymała w prezencie. Sama nic nie kupiłam jej z tej serii, choć nie mam nic przeciwko, dzieci lubią różne postaci. Dla siebie bym w życiu nie kupiła, ani po domu, ani do spania ani na zewnątrz. Nie mówiąc o dywanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wyszlonamoje 2527 Napisano 13 minut temu bo rozwódka przed pięćdziesiątką chce być taka "UώU" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach