Yaaku 3 Napisano 7 godzin temu Próbowałam kilka razy i niestety nic z tego. Moderatorzy nie dopuszczają do umieszczenia na ich stronie negatywnej opinii. Zastanawiam się od czego to może zależeć. Oczywiście domyślam się co może być czasami powodem odrzucenia, jednakże sporadycznie zdarzają się negatywne opinie, gdzie ktoś w niewybredny sposób opisuje postępowanie lekarza i taka opinia ukazuje się na ich stronie. Nie używam oskarżeń, wulgaryzmów ale w sposób wiarygodny chciałabym opisać niekompetencję lekarza. Nawet po kilkukrotnym edytowaniu nic z tego. Nie miałam takiej możliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BESTIA Z NOWEJ HUTY 84 1 Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, Yaaku napisał: Próbowałam kilka razy i niestety nic z tego. Moderatorzy nie dopuszczają do umieszczenia na ich stronie negatywnej opinii. Zastanawiam się od czego to może zależeć. Oczywiście domyślam się co może być czasami powodem odrzucenia, jednakże sporadycznie zdarzają się negatywne opinie, gdzie ktoś w niewybredny sposób opisuje postępowanie lekarza i taka opinia ukazuje się na ich stronie. Nie używam oskarżeń, wulgaryzmów ale w sposób wiarygodny chciałabym opisać niekompetencję lekarza. Nawet po kilkukrotnym edytowaniu nic z tego. Nie miałam takiej możliwości. życie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach