Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Opłaty wszechświata tak

Nie dałem rady w tym życiu

Polecane posty

ja tez nie, niestety zadna dziewczyna mnie nie chce, ale nadzieja w dziewczynie z recepcji, bo ona mlodziutak i sie usmiecha do mnie, moze w koncu sie poznamy

Edytowano przez KochamElcieexd

inna dziewczyna sobie wlosy na rude przefarbowala z ciemnych jaki szon z niej lezak rude fajne do lodzika to musi byc ekstaza jak ruda robi lodzika xD

a ja sie ciesze ze nigdy nie mialem dziewczyny mam przynajmniej czyste konto i swojej ukochanej nie bede pieerdolil o swojej bylej bo jej nie mam xD

• Haha 1

19 minut temu, KochamElcieexd napisał:

a ja sie ciesze ze nigdy nie mialem dziewczyny mam przynajmniej czyste konto i swojej ukochanej nie bede pieerdolil o swojej bylej bo jej nie mam xD

mądre podejście

dzieki xD

no fajnie bedzie np umowie sie z dziewczyna z recepcji i jej powiem wiesz nigdy nie mialem dziewczyny i nie spalem z dziewczyna jestes pierwsza angielka jaka mi dala swoj numer telefonu xD

ciekawe co ona wtedy poczuje xD

3 minuty temu, KochamElcieexd napisał:

dzieki xD

no fajnie bedzie np umowie sie z dziewczyna z recepcji i jej powiem wiesz nigdy nie mialem dziewczyny i nie spalem z dziewczyna jestes pierwsza angielka jaka mi dala swoj numer telefonu xD

ciekawe co ona wtedy poczuje xD

Extase ...oraz chcice na sex z prawiczkiem, będzie mokra na samą myśl o Tobie i będzie sobie w myślach powtarzała: BIERZ GO, BIERZ GO, BIERZ GO...

Edytowano przez BESTIA Z NOWEJ HUTY 84

no bo np jak pisalem z dziewczynami ze srafe np katiushke albo klaudiusz to pisaly o swoich ex i to dla m nie takie ugh... ;/ a ja przynajmniej nie bede zadnej dziewczytnie gadal ze mam byla i bylem juz z dziewczyna jee 😄

jakbym tak spotkal dziewczyne co mi sie podoba i nie miala chlopaka a mnie lubi to wow 😄 szok 😄

1 godzinę temu, KochamElcieexd napisał:

no bo np jak pisalem z dziewczynami ze srafe np katiushke albo klaudiusz to pisaly o swoich ex i to dla m nie takie ugh... ;/ a ja przynajmniej nie bede zadnej dziewczytnie gadal ze mam byla i bylem juz z dziewczyna jee 😄

jakbym tak spotkal dziewczyne co mi sie podoba i nie miala chlopaka a mnie lubi to wow 😄 szok 😄

Jak klaudiusz  miała faceta to może nie jest  taką brzydka. Ale pewnie zmyśla

Edytowano przez Mem on the ćpun

pisala ze ja bil potem bo jechal na jakichs sterydach i dragi i cos mu sie pojeebalo w glowie a ona mu oddawala ale wiedzial ze nie ma zadnych szans i dalej ja tukl xd

2 minuty temu, KochamElcieexd napisał:

pisala ze ja bil potem bo jechal na jakichs sterydach i dragi i cos mu sie pojeebalo w glowie a ona mu oddawala ale wiedzial ze nie ma zadnych szans i dalej ja tukl xd

peugeot 206

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować