Grett 6 Napisano 5 godzin temu Dzięki. Nie mam reumatyzmu tylko fatalny kregosłup. Taką kupuję od lat w formie żelu niebrudzącego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grett 6 Napisano 5 godzin temu https://herbamedicus.com.pl/miesnie-i-stawy/7-9-konska-masc-rozgrzewajaca-szwajcarska-swissmedicus-250-ml.html#/36-pojemnosc-500_ml https://herbamedicus.com.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1455 Napisano 5 godzin temu Co to znaczy fatalny kregloslup? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grett 6 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Żaba Monìka napisał: Co to znaczy fatalny kregloslup? Wielopoziomowe, wielopłaszczyznowe zmiany, ruchomość normalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1455 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Grett napisał: Wielopoziomowe, wielopłaszczyznowe zmiany, ruchomość normalna. A od czego tak sie robi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 173 Napisano 4 godziny temu Ja też nie mam reumatyzmu niby. Kręgosłup jeszcze niezdiagnozowany tak szczegółowo jak u ciebie. Końską maść w formie żelu używała mama, mi ten lek nie odpowiadał, nie było efektu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grett 6 Napisano 4 godziny temu 24 minuty temu, Żaba Monìka napisał: A od czego tak sie robi? Kto to wie? Jeden kręgosłup może dużo znieść, drugi mniej. Mówią ruch to zdrowie a brak odpoczynku też robi swoje jak człowiek się rusza aż się przerusza. U mnie przeruszanie wymuszone kiedyś a skutki tego na zawsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1455 Napisano 4 godziny temu Nie znam sie na chorobach kregoslupa, ale na drobne bole plecow spowodowane slabymi miesniami i siedzacym trybem zycia polecam cwiczenia rozciagajace, naprawde pomagaja i nie sa trudne ani nie trzeba wylewac z siebie siodmych potow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1455 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Grett napisał: Kto to wie? Jeden kręgosłup może dużo znieść, drugi mniej. Mówią ruch to zdrowie a brak odpoczynku też robi swoje jak człowiek się rusza aż się przerusza. U mnie przeruszanie wymuszone kiedyś a skutki tego na zawsze. No przeciazyc tez mozna, mnie kiedys plecy tak nawalaly, ze az zemdlalam z bolu, a to wszystko przez to, ze robilam 20 tys krokow dziennie z kulejaca noga no i w zlej postawie przeciazylam plecy. Na szczescie przeszlo po jakichs 2 tygodniach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grett 6 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Ja też nie mam reumatyzmu niby. Kręgosłup jeszcze niezdiagnozowany tak szczegółowo jak u ciebie. Końską maść w formie żelu używała mama, mi ten lek nie odpowiadał, nie było efektu. Jak nie ma efektu czerwoności na skórze to nie działa. Wiem bo mojej mam to nie zaczerwieni skóry i u mojego męża tak samo. Plastry z kapsaicyną dobre to zaś wycofują kapsaicynę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca cukrowa 173 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Grett napisał: Jak nie ma efektu czerwoności na skórze to nie działa. Wiem bo mojej mam to nie zaczerwieni skóry i u mojego męża tak samo. Plastry z kapsaicyną dobre to zaś wycofują kapsaicynę. Zawsze zostają naturalne i tanie pokrzywy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MOCNY STULEJ 4 Napisano 4 godziny temu SAME TEMATY DLA STARCÓW TUTAJ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grett 6 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 31 minut temu, MOCNY STULEJ napisał: SAME TEMATY DLA STARCÓW TUTAJ Caryca nie jest stara. A ja miałam tylko 28 lat jak mnie problem dotknął i nie opuścił. I trzeba żyć i pracować.Teraz i 20 dziestolatki już mają problemy spore z kondycją. Dzieci nie mają, jeszcze życie w kość nie dało a już problemy. Edytowano 3 godziny temu przez Grett Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grett 6 Napisano 3 godziny temu 48 minut temu, Caryca cukrowa napisał: Zawsze zostają naturalne i tanie pokrzywy No i pszczoły Ale to bardziej reumatyzm. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1455 Napisano 3 godziny temu A co, starzy ludzie nie moga sobie popisac na forum? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tajemniczy On 175 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Żaba Monìka napisał: A co, starzy ludzie nie moga sobie popisac na forum? Stary człowiek i morze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grett 6 Napisano 3 godziny temu Starszy człowiek kłócący się z młodym duchem. To dopiero komplikacja jest. Nawet nie wiecie jak to może być Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wesoła Merry 166 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Grett napisał: Wielopoziomowe, wielopłaszczyznowe zmiany, ruchomość normalna. To widzę, że innych też męczy kręgosłup. U mnie zaczęło się od dyskopatii 1.5 roku temu ale jest podejrzenie zzsk. Po lekach stosowanych w tym schorzeniu ulga na 4h a potem wycie z bólu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Donatella Dumbini 15 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Wesoła Merry napisał: To widzę, że innych też męczy kręgosłup. U mnie zaczęło się od dyskopatii 1.5 roku temu ale jest podejrzenie zzsk. Po lekach stosowanych w tym schorzeniu ulga na 4h a potem wycie z bólu. To kara za hejtowanie Suszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KotUla 88 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Donatella Dumbini napisał: To kara za hejtowanie Suszy A co ty mnie tak ciągle lajkujesz, chcesz mnie w rankingu? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach