J.-J. 5 Napisano 2 godziny temu Tytuł tłopiku jest parafrazą tytułu pewnej książki. Zakładam, że Koleżanka wie, o jaką książkę się rozchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 920 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Za wysokie progi na pokracze nogi. Nie jestem intelektualistką, kosmos fascynuje mnie znacznie dosłowniej, a w okolice to w zasadzie nie interesują mnie wcale. Biorę się za pracę, w tym tygodniu pracowałam mniej niż powinnam. Edytowano 1 godzinę temu przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
J.-J. 5 Napisano 1 godzinę temu No tak! Babskie plotki i spędzanie czasu na niczym. A potem zaległości w robocie. A potem wyrzuty sumienia. Swoją drogą dawno już zauważyłem, że kobiety nie powinny mieć zbyt wiele wolnego czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
J.-J. 5 Napisano 1 godzinę temu Dla porządku trzeba by się pożegnać. Uparta rzeczywistość powoduje, że pewnie już się nie spotkamy w tym kosmosie. Adję, Pokraczna. Spokojnego dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 920 Napisano 1 godzinę temu Nie tylko kobiety, ludzie których za bardzo pochłania wewnętrzny świat nie powinni mieć za dużo czasu na myślenie. Zwłaszcza gdy są w tym kiepscy a skutki opłakane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 920 Napisano 1 godzinę temu Dziękuję, wzajemnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach