Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Połknąłem

Czy jeśli mężczyzna w wieku 50 lat zacznie być ambitny w kwesti kariery zawodowej, to czy stanie się atrakcyjny dla kobiet?

Polecane posty

Kobiety lubią mężczyzn ambitnych w kwestiach kariery zawodowej, a nie lubią mężczyzn nieambitnych w kwestii kariery zawodowej

Ja całe dotychczasowe życie, czyli prawie 50 lat, nigdy nie byłem ambitny w kwestii kariery zawodowej, z wielu przyczyn, zarówno miałem lęk społeczny, a wszelka praca, szczególnie zmiany pracy, rekrutacje i bardziej wymagające stanowiska pracy jeszcze potęgują lęk społeczny

ale z drugiej strony nigdy nie odczuwałem po prostu potrzeby ani pracowania na wyższym stanowisku, ani zarabiania więcej, bo podobno pieniądze przydają się kiedy ma się relacje międzyludzkie, na przykład żeby mieć za co i gdzie gościć znajomych, a ja nigdy nie miałem relacji międzyludzkich, więc i pieniądze nie były mi potrzebne

Ale obecnie biorę się za siebie i zmieniam moje życie na lepsze, w tym chcę dokonać jednej z największych zmian w moim życiu, czyli szukam pracy

I tu moje pytanie, czy jeśli w wieku 50 lat zacznę być bardziej aktywny, czyli ambitny zawodowo, to czy mam jeszcze szansę, żeby być atrakcyjny dla kobiet, jako że większość kobiet ceni mężczyzn ambitnych zawodowo, a pogardza mężczyznami nieambitnymi zawodowo, jakim byłem przez całe dotychczasowe życie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować