Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gąbczak

Psychoterapeuta mówi mi, że jestem wartościowym człowiekiem, a wszyscy pozostali napotykani na przestrzeni życia w każdej chwili powtarzają mi, że jestem nic nie warty

Polecane posty

Kto ma rację? Jeden psychoterapeuta, czy cała ludzkość, poza tym jednym psychoterapeutą?

Kto mówi prawdę, a kto kłamie?

1 godzinę temu, Żaba Monìka napisał:

Serio ludzie Ci tak mowia w prawdziwym zyciu?

serio, niektórzy wprost, a niektórzy dają to do zrozumienia, traktując w taki sposób jakbym był nic nie wart

3 minuty temu, Gąbczak napisał:

serio, niektórzy wprost, a niektórzy dają to do zrozumienia, traktując w taki sposób jakbym był nic nie wart

A jak się czujesz sam ze sobą? I czy masz jakieś przewinienia względem tych ludzi, którzy tak Cię traktują?

Przed chwilą, Jestem Jaka Jestem napisał:

A jak się czujesz sam ze sobą? I czy masz jakieś przewinienia względem tych ludzi, którzy tak Cię traktują?

Cześć 🙂

Co tam słychać u ziemniaczka w fotelu? 🙂

2 godziny temu, Gąbczak napisał:

Kto ma rację? Jeden psychoterapeuta, czy cała ludzkość, poza tym jednym psychoterapeutą?

Kto mówi prawdę, a kto kłamie?

a kto dostaje pieniądze? jak ktoś nie dostaje pieniędzy to nie ma potrzeby kłamac tylko może mówić prawdę. 

Przed chwilą, Tajemniczy On napisał:

Cześć 🙂

Co tam słychać u ziemniaczka w fotelu? 🙂

Wpadłam tylko na chwilę, popatrzeć na mega przegrywów na kafeterii 😅 Kilka dni temu Tinder założyłam, i to tam spędzam sporo czasu ostatnio 😅

3 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Wpadłam tylko na chwilę, popatrzeć na mega przegrywów na kafeterii 😅 Kilka dni temu Tinder założyłam, i to tam spędzam sporo czasu ostatnio 😅

I co tam jest lepiej? Można pożartować, pośmiać się? A może i poznać kogoś sympatycznego? 😉

14 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

ja już sam nie wiem jak się czuję sam ze sobą, ostatnio mam ciągłą gonitwę myśli, poty, źle ze mną, trzęsie mną jakbym ciągle był na kacu itp

jakie przewinienia? np wyglądam nie tak jak komuś by się podobało, ide nie tak jak komuś by się podobało, mam ton głosu nie taki itp itd

2 minuty temu, Tajemniczy On napisał:

I co tam jest lepiej? Można pożartować, pośmiać się? A może i poznać kogoś sympatycznego? 😉

Na pewno jest lepiej niż tutaj 🙂 

Przed chwilą, Gąbczak napisał:

ja już sam nie wiem jak się czuję sam ze sobą, ostatnio mam ciągłą gonitwę myśli, poty, źle ze mną, trzęsie mną jakbym ciągle był na kacu itp

jakie przewinienia? np wyglądam nie tak jak komuś by się podobało, ide nie tak jak komuś by się podobało, mam ton głosu nie taki itp itd

No to akurat nie są powody, żeby komuś przez to nie okazywać szacunku. Ja pytałam raczej, czy Twoje zachowanie wobec innych ludzi jest ogólnie w porządku, czy może masz sobie coś do zarzucenia? 😏

1 minutę temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

Na pewno jest lepiej niż tutaj 🙂 

Pomyślę może którego wieczora i ja założę Tinder, ale mam nadzieję że będziesz tam  chciała ze mną rozmawiać 🙂

Przed chwilą, Tajemniczy On napisał:

Pomyślę może którego wieczora i ja założę Tinder, ale mam nadzieję że będziesz tam  chciała ze mną rozmawiać 🙂

No nie wiem. Jestem dość wymagająca 😅

Nie rozumiem Twojego rozbawienia.....😒

Taka wymagajaca a polecielas na uzywanego zonkosia xD

3 minuty temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

No nie wiem. Jestem dość wymagająca 😅

A ja znowu nieśmiały, ale postaram stanąć na wysokości zadania i sprostać temu 😉😅

Przed chwilą, BrutalBoży napisał:

Nie Twoja sprawa i w ogóle ch*j Ci do tego na kogo lecę. Czy to jasne? 🙂

Nie Twoja sprawa i w ogóle ch*j Ci do tego na kogo lecę. Czy to jasne? 🙂

Jakie zalosne.

19 minut temu, Gąbczak napisał:

Może za kimś tęsknisz? Lovesick? Badales tarczyce?

Edytowano przez Hypedotella

15 minut temu, Jestem Jaka Jestem napisał:

No to akurat nie są powody, żeby komuś przez to nie okazywać szacunku. Ja pytałam raczej, czy Twoje zachowanie wobec innych ludzi jest ogólnie w porządku, czy może masz sobie coś do zarzucenia? 😏

mam dobie do zarzucenia, że jestem zbyt grzeczny, trusia i na chamstwo nie potrafię odpowiedzieć ani chamską odzywką ani żeby komuś przy.pierd.olić, ale niestety to wynika chyba z tego, że się boję. jak chodziłem do szkoły to koledzy często machali mi przed oczami ręką jakby chcieli urzerzyć a ja od razu robiłem unik i bardzo ich to bawiło

Masakra może zacznij brać leki bo masz chroniczny brak serotoniny i jakieś przeciwlękowe to ci zrobi przebiegunowanie mózgu bo czasem można się zgubić w lesie na sedesie a nauka i medycyna pomoże od razu 

12 minut temu, Gąbczak napisał:

mam dobie do zarzucenia, że jestem zbyt grzeczny, trusia i na chamstwo nie potrafię odpowiedzieć ani chamską odzywką ani żeby komuś przy.pierd.olić, ale niestety to wynika chyba z tego, że się boję. jak chodziłem do szkoły to koledzy często machali mi przed oczami ręką jakby chcieli urzerzyć a ja od razu robiłem unik i bardzo ich to bawiło

zróbmy test ty głupi pedale

45 minut temu, BrutalBoży napisał:

wy juz tak macie, jedno gadacie byle sie dobrzw sprzedać a potem wyjadacie najnizej wiszace i nadjedzone jablka. 

Prawdopodobnie swoim zachowaniem wzbudzasz instynkty mordercze wśród homo sapiens, bo za dużo jęczysz. 

Pisałeś że się nie myjesz, więc z powodu smrodu też możesz wzbudzać różne instynkty. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować