Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Katharina979

Walentynki za rogiem a on chce z bratankiem przyjechać na noc do domu

Polecane posty

Hej,mam na imię Lila i mam 28 lat mój partner ma 40 l.Na codzien zajmuje się praca jako pracownik produkcji on jako kierowca zawodowy .Od 6 miesięcy mieszkamy razem .(w ciągu miesiąca widzę go 4 razy tylko weekendy ) Moi mili na czym polega problem ...jego brata zamknęli w ZK (od brata dziecko zostało z dziadkami )na dość długo .I teraz tak ....Pan X przyjeżdża do domu do nas co przyjazd z tym młodym ,nie mamy ani chwili dla siebie .Co najgorsze że Młody jest bardzo rozpieszczony ,kiedy delikatnie zwracam mu uwagę on mnie bije ,kopie potrafi nawet ugryźć oczywiście Pan X za każdym razem gdy zwracam uwagę bardzo złowrogo na mnie patrzy obraza się i jest ciężka atmosfera .Ale pomiń my to .Jutro walentynki ,Młody oczywiście nakręcony od poniedziałku już że on chce w piątek przyjechać na noc i my mamy walentynki zrobić z nim....Słuchajcie a Pan X do mnie że on nie wie co ma zrobić bo młody chce do mieszkania do nas przyjechać .Pomimo rozmów i tak zawsze robi po swojemu ,rozmawiałam z nim na ten temat przyznawał mi rację że powinien postawić pewne granice ale on nadal nie wie jak to rozwiązać. Przypominam że razem od 14 miesięcy i co jego przyjazd tak jest   powiedzcie mi co o tym sądzicie .?

1 godzinę temu, Katharina979 napisał:

powiedzcie mi co o tym sądzicie .?

Że moderacyjny trollizm nie uratuje forum 🙂 

Ciągle jedno w głowie Leżakowi.

39 minut temu, kris888 napisał:

Ciągle jedno w głowie Leżakowi.

Tylko jedno w głowie mam. Koksu 5 gram*

* prawidłowo powinno być "5 gramów", analogicznie jak 5 kilogramów. To powszechny błąd.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się