Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Brex

Wreszcie dowiedziałem się dlaczego związki z dużo młodszymi pełnoletnimi partnerkami są według społeczeństwa niemoralne, ale mnie to nie dotyczy, ponieważ

Polecane posty

Niezależnie od płci, związki z dużo młodszymi osobami, czyli np z różnicą wieku 20 lat, są uważane przez społeczeństwo za niemoralne, ponieważ społeczeństwo zakłada, że osoba starsza o 20 lat będzie miała przewagę i władzę i przez to skrzywdzi młodszą osobę

A dlaczego mnie to nie dotyczy? Bo ja pomimo, mojego wieku, niczego w życiu nie osiągnąłem, jestem niedojrzały, nie mam żadnej władzy ani przewagi nad nikim ani niczym większym od komara lub muchy

Społeczeństwo zakłada, że jeśli w związek wchodzi osoba w wieku 45 lat z osobą w wieku 25 lat, to osoba 45 letnia jest dyrektorem, a osoba 25 letnia jest praktykantką

Ale w moim przypadku bardziej prawdopodobne byłoby, żebym to ja w wieku 45 lat był praktykantem, a 25 letnia kobieta była moją przełożoną, będącą bardziej doświadczoną zawodowo, na wyższym stanowisku, posiadającą większą władzę i zarobki ode mnie, więc w moim przypadku nie ma żadnego ryzyka, że to ja miałbym przewagę nad młodszą kobietą

Tylko co zrobić, żeby młodsza mnie zechciała, mimo, że ja sobą nic nie reprezentuję? To jest pytanie

3 minuty temu, Brex napisał:

Tylko co zrobić, żeby młodsza mnie zechciała, mimo, że ja sobą nic nie reprezentuję? To jest pytanie

Trzeba mieć spory majątek chyba nie wiem 

Ja bym musiał mocno odświeżyć mieszkanie jeszcze i mieć dochód myślę 

Ogólnie nie jest duża poprzeczka widziałem na jaki kwadrat dojechala 19 brunette 

44 minuty temu, Brex napisał:

Niezależnie od płci, związki z dużo młodszymi osobami, czyli np z różnicą wieku 20 lat, są uważane przez społeczeństwo za niemoralne, ponieważ społeczeństwo zakłada, że osoba starsza o 20 lat będzie miała przewagę i władzę i przez to skrzywdzi młodszą osobę

A dlaczego mnie to nie dotyczy? Bo ja pomimo, mojego wieku, niczego w życiu nie osiągnąłem, jestem niedojrzały, nie mam żadnej władzy ani przewagi nad nikim ani niczym większym od komara lub muchy

Społeczeństwo zakłada, że jeśli w związek wchodzi osoba w wieku 45 lat z osobą w wieku 25 lat, to osoba 45 letnia jest dyrektorem, a osoba 25 letnia jest praktykantką

Ale w moim przypadku bardziej prawdopodobne byłoby, żebym to ja w wieku 45 lat był praktykantem, a 25 letnia kobieta była moją przełożoną, będącą bardziej doświadczoną zawodowo, na wyższym stanowisku, posiadającą większą władzę i zarobki ode mnie, więc w moim przypadku nie ma żadnego ryzyka, że to ja miałbym przewagę nad młodszą kobietą

A masz mieszkanie lub ladne wynajmujesz bo jak nie to raczej pozamiatane na mloda

Jak z matką żyłem to wiedziałem że nie mam szans z drugiej strony miałem kapitału na mieszkanie więc to było takie może by się dało ale trzeba pracy później 

A teraz mam mieszkanie ale nie mam dochodu i też jest takie może by się dało lol

24 minuty temu, Brex napisał:

Trzeba czymś ją przyciągnąć najlepiej wszystkim po trochu 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować