Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
KochamZielenxD

kupilem sobie dzisiaj suplementy znowu multiwitamina i mineraly i olej rybi z kwasami na depresje, pomaga polecam

Polecane posty

odkad suplementuje sie tranem i rybimi olejami z ryb to nie mam depresji

jak tylko przestaje brac to zaraz depresja wraca i smutne mysli

• Like 1

ja pilem przez kilka tygodni codziennie gainer pro mass tam kreatyna i bialko weglowodany i pelno mineralow i wchooy kalorii ale na razie przestalem bo jestem na redukcji

Edytowano przez KochamZielenxD

11 minut temu, KochamZielenxD napisał:

ja pilem przez kilka tygodni codziennie gainer pro mass tam kreatyna i bialko weglowodany i pelno mineralow i wchooy kalorii ale na razie przestalem bo jestem na redukcji

z czego redukcja jak musial bys sie ulac do 120 kg jak knur a mi wygladasz na max 80

na udach mi przybylo i brzuchu od siedzenia i ciezko mi to spalic, a jak napieerdalam bomby kaloryczne to juz w ogole, ale niezlego powera mialem po tym bo przez 3 dni codziennie plywalem na basenie po 100 odcinkow a pare dni pozniej przyjeebalem 5 kilometrow 200 odcinkow, ale teraz sobie kupilem proszek pre-work out z kofeina, tauryna, witamina b6 i tam jeszcze jakimis kreatyna i pare innych doopereli i po tym tez mam powera, a bialko i wegle wole na razie z jedzenia prawdziwego miec albo jogurty niz prochy, ale jak bede mial troche kasy to sobie znowu kupie xD

Edytowano przez KochamZielenxD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować