Blokada 17,2cm tak 4 Napisano 3 godziny temu Tylko nie wiem gdzie samemu tak głupio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 64 Napisano 2 godziny temu Elcia chce spacer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blokada 17,2cm tak 4 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, ukryty_krzyk. napisał: Elcia chce spacer Ciekawe czy zaczęła się 4 wszechświata na spx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC+ 6 Napisano 2 godziny temu Do parku, pogoda dziś będzie... 9-12 mało ludzi... polecam, głowa inna będzie. będziesz chciał wracać i eksplorować nowe miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukryty_krzyk. 64 Napisano 2 godziny temu On co innego woli eksplorować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blokada 17,2cm tak 4 Napisano 2 godziny temu NVidia po 30 przy rsi 30 na 0.886 to bylby sztos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blokada 17,2cm tak 4 Napisano 2 godziny temu 53 minuty temu, ukryty_krzyk. napisał: Elcia chce spacer Chyba z tobom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blokada 17,2cm tak 4 Napisano 2 godziny temu Anasik ananasik elcia chce twój kootasik Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 10 Napisano 1 godzinę temu Ja chce isc sobie do lasu wziacc lesna kapiel, ale mam problem wyjsc z domu, bo uzaleznilem sie od grania w diablo 2 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blokada 17,2cm tak 4 Napisano 59 minut temu 1 minutę temu, KochamZielenxD napisał: Ja chce isc sobie do lasu wziacc lesna kapiel, ale mam problem wyjsc z domu, bo uzaleznilem sie od grania w diablo 2 xD No mówiłem a munek mówił że umarles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 10 Napisano 57 minut temu Gram w diablo 2 i czytam ksiazki i nie musze tu codziennie pisac xd Natomiast wczoraj doombo pisala, ze tu nie wchodze, bo nie ma.klaudiusza i zastanawia mnie to jak to rozgryzla Chyba nie jest taka glupia na jaka wyglada xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach