GRUBY 84 3 Napisano 2 godziny temu gdy kobieta nie jest bita jest jak strzelba nienabita, nie wystrzeli, nie obroni, jeno życie Ci spier/doli... gdy idę ulicą i widzę kobietę to mam wrażenie że jej zaraz przyje/bię gdy wchodzę do baru i jest tam kobieta to łapie mnie zaraz ostra podnieta na samą myśl o tym że może być moja dopada mnie wtedy ostra paranoja nigdy nie pytam kobiety o zdanie tylko brutalnie z niej zrywam ubranie ona nic nigdy przy tym nie mówi, ale w środeczku BAAAAAARDZO TO LUBI liżę jej stopy z tyłu i z przodu, ruc/ham ją w c/ipę aż do odlotu spuszczam na mordę 2 litry spermy już nigdy więcej nie wyzwie mnie od ofermy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 2 godziny temu Hahah Brawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GRUBY 84 3 Napisano 2 godziny temu piszę prowokacje bo jestem j/ebnięty gruby i brzydki i nie ogarnięty jest to jedyne co wychodzi mi jakoś dodaje otuchy i podnosi mą jakość nie wchodzę tu po to by Wam się tu żalić ale chciałbym kobietę w d/upę dziś walić lecz jestem samotny i tak już zostanie wybacz me grzechy najświętszy Mój Panie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 2 godziny temu Ja rowniez samotny jestem Kiedys jaralem sie DJ Tiestem Skocze jako pravik stary W szkole chodzilem na wagary Nie mam matury prawa jazdy Ide sobie poogladac gwiazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GRUBY 84 3 Napisano 2 godziny temu MŁOT UDAROWY KOBIETĘ ZADOWOLI wskakuje na niego choć bardzo ją boli ruchy frakcyjne wykonuje nim ona widać dziewczyna jest w h/uj napalona zakłada po wszystkim z powrotem swe majtki i idzie do domu zjeść pyszne łazanki wieczorm znowu wskoczy na młota BO SUKOM NIGDY NIE MIJA OCHOTA ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamZielenxD 15 Napisano 2 godziny temu A To ... wstretne Bo na siurka zawsze chetne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach